ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελίγια - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βινίσιους "έκρυψε" την μπάλα (VIDEO)

Real Madrid's Vinicius Junior, left, duels for the ball during the Spanish Copa del Rey soccer match between Melilla and Real Madrid at the Municipal Alvarez Claro stadium in the Spain's enclave of Melilla, Wednesday, Oct. 31, 2018.(AP Photo/Javier Gandul)
Real Madrid's Vinicius Junior, left, duels for the ball during the Spanish Copa del Rey soccer match between Melilla and Real Madrid at the Municipal Alvarez Claro stadium in the Spain's enclave of Melilla, Wednesday, Oct. 31, 2018.(AP Photo/Javier Gandul) AP

Η Ρεάλ νίκησε 4-0 τη Μελίγια για το Copa del Rey κι ο Βινίσιους, ήταν η "αποκάλυψη" των "μερένγκες". Ο 18χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ και πιο ακριβή θερινή μεταγραφή της ομάδας της Μαδρίτης "έκρυψε" την μπάλα. (VIDEO)

Το ντεμπούτο του Σαντιάγο Σολάρι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους "μερένγκες" να επικρατούν άνετα με 4-0 της Μελίγια στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Κυπέλλου Ισπανίας.

Τι κι αν το Λοπετέγκι δεν "έβλεπε" καθόλου τον Βινίσιους Ζούνιορ, αν και ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, η οποία δαπάνησε 45.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Φλαμένγκο;

Ο Αργεντινός νέος (προσωρινός) προπονητής της Ρεάλ τον υπολογίζει. Του έδωσε φανέλα βασικού κι ο 18χρονος Βραζιλιάνος "εξτρέμ" τον δικαίωσε. Όχι μόνο με την ασίστ, αλλά με τη γενικότερη παρουσία του. Όπως στη φάση που με εξαιρετική ντρίμπλα "άδειασε" τον αντίπαλό του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ