ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Ξέσπασε με "τεσσάρα" στο ντεμπούτο του Σολάρι!

Real Madrid's Karim Benzema is congratulated by his teammates Lucas Vazquez, left, and Marco Asensio, right, after scoring their side's first goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Karim Benzema is congratulated by his teammates Lucas Vazquez, left, and Marco Asensio, right, after scoring their side's first goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Το ντεμπούτο του Σαντιάγο Σολάρι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους "μερένγκες" να επικρατούν άνετα με 4-0 της Μελίγια στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέρχεται περίοδο μεγάλης αγωνιστικής κρίσης που κορυφώθηκε με τα 5 γκολ που δέχτηκε στο "Καμπ Νόου" από την Μπαρτσελόνα και την απόλυση του Τζούλεν Λοπετέγκι, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης κατάφερε να προβάλλει ισχυρή αντίσταση στην... κατηφόρα που είχε πάρει εδώ και έναν μήνα.

Πώς; Επιτρέποντας στον Σαντιάγο Σολάρι, που ασκεί καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού (εκτός αν δεν επέλθει συμφωνία με κάποιον άλλον και συνεχίσει μέχρι το φινάλε της σεζόν), να αρχίσει με νικηφόρο αποτέλεσμα την παρουσία του στον πάγκο, χάρη στο 4-0 επί της Μελίγια.

Το εμπόδιο της ομάδας της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος αποδείχτηκε πολύ μικρό για την Ρεάλ, η οποία άνοιξε το σκορ στο 28' με τον Μπενζεμά (ασίστ από Οντριοθόλα), έκανε το 2-0 στο 45' με τον Ασένσιο (ασίστ με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού από τον Βινίσιους), έφτασε στο 3-0 με τον Οντριοθόλα (πρώτο του γκολ με το σύλλογο) και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον Κρίστο Γκονσάλες (ασίστ από τον Οντριοθόλα).

Η σύνθεση της Ρεάλ: Νάβας, Οντριοθόλα, Ρεγκιγιόν, Χάβι Σάντσεθ, Ράμος (46' Νάτσο), Γιορέντε, Ασένσιο (83' Κρίστο Γκονσάλες), Ντάνι Θεμπάγιος, Μπενζεμά (46' Βαλβέρδε), Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους Τζούνιορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ