ΙΣΠΑΝΙΑ

Λας Πάλμας σε Κινέζους για Αραούχο: "Κι εμείς θέλουμε τον Μέσι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δύο κινέζικες ομάδες προσφέρουν ετήσιο συμβόλαιο 4.000.000 ευρώ στον πρώην φορ της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, αλλά όταν απευθύνθηκαν στη Λας Πάλμας έλαβαν την απάντηση: "Κι εμείς θέλουμε τον Μέσι".

Άλλη μια μεταγραφική περίοδος που ο Σέρχιο Αραούχο προσελκύει ενδιαφέρον από την Κίνα. Όχι μία, αλλά δύο ομάδες από την ασιατική χώρα προσφέρουν στον 26χρονο Αργεντινό πρώην φορ της ΑΕΚ ετήσιο συμβόλαιο ύψους 4.000.000 ευρώ!

Όταν, όμως, απευθύνθηκαν στην ομάδα του "Τσίνο", Λας Πάλμας, έλαβαν την εξής απάντηση: "Κι εμείς θέλουμε τον Μέσι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι". Η ομάδα από το Κανάρια Νησιά τους παρέπεμψε στη ρήτρα αποδέσμευσης του Αραούχο, η οποία ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ!

Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε σε μία περίοδο, που δεν είναι και η καλύτερη στην καριέρα του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός έχει 3 γκολ σε 12 εμφανίσεις με την "ουνιόν", η οποία βρίσκεται στην 11η θέση της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. Στο παρελθόν - όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr - ο Νοτιοαμερικανός είχε απορρίψει πρόταση της Shanghai SIPG.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ