ΙΣΠΑΝΙΑ

Λαϊκό προσκύνημα για Ρέγιες στο γήπεδο της Σεβίλλης

Λαϊκό προσκύνημα για Ρέγιες στο γήπεδο της Σεβίλλης

Χιλιάδες άτομα και πλήθος ποδοσφαιριστών συγκεντρώθηκαν στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" το απόγευμα της Κυριακής για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες (VIDEOS).

Έχει συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την τραγική είδηση του χαμού του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σε τροχαίο δυστύχημα και ουδείς άθρωπος του ποδοσφαίρου δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποδεχτεί πως ο 35χρονος Ισπανός επιθετικός δεν είναι πια κόντά μας και ανηφόρισε τόσο πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων.

Το απόγευμα της Κυριακής πάντως ο ποδοσφαιρικός κόσμος αλλά και απλοί φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να πουν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο αυτό αθλητή, καθώς αποφασίστηκε να πάει το φέρετρο με τη σωρό του στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", το γήπεδο της Σεβίλλης, για να τεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα.

Για πέντε ολόκληρες ώρες (από τις 16:00 μέχρι τις 21:00 ώρα Ισπανίας) ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να αποτίσει φόρο τιμής στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, με σύσσωμο τον αθλητικό κόσμο της Ισπανίας να δίνει βροντερό παρών.

Όλοι οι συμπαίκτες του στην Εξτρεμαδούρα, την ομάδα που αγωνιζόταν φέτος, ήταν στο γήπεδο, όπως επίσης και παίκτες της Σεβίλλης αλλά και της Μπέτις, με την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιπροσωπεύεται από τους Φλορεντίνο Πέρεθ, Εμίλιο Μπουντραγκένιο, Σέρχιο Ράμος και Ραούλ.

Το τελευταίο αντίο στον Ρέγιες είπαν μεταξύ άλλων στο γήπεδο της Σεβίλλης οι Ουνάι Έμερι, Χοακίν Καπαρός, Ίβαν Ράκιτιτς και Μόντσι, καθώς επίσης και η πρώτη σύζυγός του Άνα μαζί με τον 11χρονο γιο τους.

"Είναι μία από τις πιο θλιβερές στιγμές για όλη την οικογένεια της Σεβίλλης. Το να μιλήσω για τον Ρέγιες είναι σαν να μιλάω για τη χαρά, του αξίζει να τον θυμόμαστε όλοι με εκείνο το ατελείωτο χαμόγελο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σέρχιο Ράμος ενώ ο Ίβαν Ράκιτιτς είπε: "Δεν το πιστεύουμε ειλικρινά. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν είναι αλήθεια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ