ΙΣΠΑΝΙΑ

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Νέο VIDEO από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Νέο VIDEO από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (1/6) στην Ουτρέρα σκόρπισε το θάνατο όχι μόνο στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, αλλά και σε δύο ξαδέρφια του. Δείτε νέο VIDEO από το σημείο που συνέβη το μοιραίο.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (1/6) λίγο έξω από την πόλη Ουτρέρα της Ισπανίας, σκόρπισε το θάνατο όχι μόνο στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, αλλά και σε δύο ξαδέρφια του που επέβαιναν στο ίδιο αμάξι.

Ο ένας ξάδερφός του ήταν ο 23χρονος Τζόναθαν Ρέγιες, που έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο άλλος, ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα και λίγες ώρες αργότερα άφησε και εκείνος την τελευταία του πνοή.

Όπως μετέδωσε το ισπανικό δίκτυο ABC, το δυστύχημα συνέβη στις 11:40 ώρα Ισπανίας, όταν το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και πήρε φωτιά. Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα VIDEO από διερχόμενο όχημα, το οποίο δείχνει την πορεία που πήρε το αυτοκίνητο του Ρέγιες και μάλιστα είναι εμφανή στην άσφαλτο τα σημάδια από τα λάστιχα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ