ΙΣΠΑΝΙΑ

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Ρέγιες

Sevilla's Jose Antonio Reyes controls the ball during the Group G Europa League match between Feyenoord and Sevilla at De Kuip Stadium in Rotterdam, Netherlands, Thursday, Nov. 27, 2014.  (AP Photo/Peter Dejong)
Sevilla's Jose Antonio Reyes controls the ball during the Group G Europa League match between Feyenoord and Sevilla at De Kuip Stadium in Rotterdam, Netherlands, Thursday, Nov. 27, 2014. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Σοκ προκάλεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου (1/6) σε ηλικία 35 ετών.

Σε μια ημέρα γιορτή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την διεξαγωγή του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, η είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες μόλις στα 35 του χρόνια, σκεπάζει τα πάντα.

Ο Ισπανος επιθετικός έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη κοντά στην πόλη Ουτρέρα που γεννήθηκε, με τη Σεβίλλη να επιβεβαιώνει το θλιβερό γεγονός μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

"Δεν θα μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε χειρότερα νέα. Ο αγαπημένος μας σταρ, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Αναπαύσου εν ειρήνη", αναφέρουν οι Ανδαλουσιάνοι για τον 35χρονο, ο οποίος συνέδεσε τ' όνομά του με τη Σεβίλλη.

Ο Ρέγιες ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλλης και εκεί ξεκίνησε την πορεία του, για να φορέσει την φανέλα και της ανδρικής ομάδας. Μάλιστα, εγινε και αρχηγός της. Με τους Ανδαλουσιάνους αγωνίστηκε οκτώ χρόνια, ενω έπαιξε ακόμα σε Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κορντομπα, Τσινιάνγκ Λέοπαρντ, ενώ φέτος φόρεσε τη φανέλα της Εξτρεμαδούρα.

Με τη Σεβίλλη σήκωσε τρία Europa League, με την Άρσεναλ είχε ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, με την Ατλέτικο δύο Europa League και ένα Super Cup και με την Μπενφίκα ένα Κύπελλο Πορτογαλίας. Παράλληλα, στη σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του χρίστηκε 21 φορές διεθνής με τη "furja roja", ενώ πέτυχε τέσσερα τέρματα.





TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ