Ξύλο γονέων σε αγώνα παίδων στην Ισπανία

Ξύλο γονέων σε αγώνα παίδων στην Ισπανία

Μια ακόμη αναμέτρηση μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών στην Ισπανία αμαυρώθηκε από συμπλοκές ανάμεσα σε γονείς των αγωνιζόμενων παιδιών. (video)

Το γράμμα του 16χρονου γκολκίπερ της Γιάνος, Χουάν Χουνκέρα με τίτλο "Ο γιος σου δεν είναι ο Μέσι" συγκίνησε αρκετούς κι έγινε viral, αλλά δεν έβαλε μυαλό σε κάποιους άλλους.

Μια ακόμη σελίδα βίας "γράφτηκε" στο ποδόσφαιρο της Ισπανίας, ειδικά στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες. Στην αναμέτρηση της Βάγιε ντελ Έμπρο με τη Λογρονιές οι παίκτες και κυρίως οι γονείς αυτών συνεπλάκησαν με τη λήξη αυτής. Μάλιστα, κρίθηκε επιβεβλημένη η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα (ακόμη) χειρότερα. Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία των συμπλοκών.

Τόσο η Βάγιε ντελ Έμπρο όσο και η Λογρονιές καταδίκασαν τις συμπλοκές - ανταλλαγή χτυπημάτων, μπουνιών κλπ ανάμεσα σε γονείς παιδιών των αντίπαλων ομάδων - και η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Τα περιστατικά βίας που ταλανίζουν το ισπανικό ποδόσφαιρο σε αγώνες παίδων κι εφήβων διαδέχονται το ένα το άλλο. Μάλιστα, αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό κρούσμα μέσα διάστημα ενός μηνός.  Δείτε το video που ακολουθεί:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟ ΙΣΠΑΝΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Το συγκλονιστικό γράμμα 16χρονου προς τους μπαμπάδες: "Ο γιος σου δεν είναι ο Μέσι"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24