LA LIGA

"Στη Θέλτα δεν υπάρχει επιθυμία να στερήσουμε τον τίτλο της Ρεάλ"

Celta's goalkeeper Sergio Alvarez looks round at the fans during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Celta's goalkeeper Sergio Alvarez looks round at the fans during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η αναμέτρηση της Θέλτα με τη Ρεάλ ενδέχεται να κρίνει το πρωτάθλημα Ισπανίας, με τους Γαλιθιάνους να μην έχουν κάποιο κίνητρο νίκης, όπως εξηγεί και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Σέρχιο Άλβαρεθ.

Ο τερματοφύλακας της Θέλτα, Σέρχιο Άλβαρεθ, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έχει μεγάλο κίνητρο ώστε να παλέψει με αντίπαλο τη Ρεάλ στο "Μπαλαΐδος", σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Ο 30χρονος Ισπανός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "COPE" υποστηρίζοντας αρχικά: "Στα αποδυτήρια δεν βλέπω να υπάρχει επιθυμία να διαταράξουμε το πρωτάθλημα της Ρεάλ, αλλά θέλω να τελειώσουμε τη σεζόν με καλή εικόνα".

Σε ερώτηση για το εάν ο κόσμος στο Βίγκο προτιμάει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα και όχι από τη Ρεάλ, με την οποία η Θέλτα είχε έρθει σε διαμάχη τον Φεβρουάριο, εξαιτίας της αναβολής του μεταξύ τους αγώνα, απάντησε: "Περπατάω στον δρόμο, αλλά κανείς δεν μου λέει 'πρέπει να νικήσετε τη Ρεάλ'. Όχι".

Μάλιστα, τόνισε ότι οι φίλαθλοι στέκονται περισσότερο στον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Europa League: "Ο κόσμος θυμάται περισσότερο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να ανακάμψουμε από αυτό που συνέβη στην Αγγλία. Το ποδόσφαιρο έχει περισσότερα θετικά από αρνητικά και γι' αυτό πρέπει να σηκωθούμε".

Όσο για το πώς περιμένει τη Ρεάλ, είπε: "Δεν έχουμε αμφιβολία ότι η Ρεάλ θα παίξει στο 200% με 300%, αλλά θέλουμε να νικήσουμε. Με νίκη τελειώνουμε καλύτερα. Θέλω να τελειώσω τη σεζόν με δύο νίκες και δύο καλές εμφανίσεις. Οι φίλαθλοι της Θέλτα το αξίζουν".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ