LA LIGA

Σεβίλλη - Σοσιεδάδ 3-2: Φρένο στους Βάσκους απο τους Σεβιγιάνους

Sevilla's Nolito celebrates with team mates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Sevilla at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Sunday Aug.18, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Sevilla's Nolito celebrates with team mates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Sevilla at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Sunday Aug.18, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Σεβίλλη νίκησε με 3-2 την Σοσιεδάδ στην ματσάρα του "Πιθχουάν" και έβαλε φωτιά στην κορυφή, με τους 6ους Σεβιγιάνους να απέχουν μόνο δύο πόντους από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEOS).

H Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε μία μεγάλη πρόκληση απέναντί της πηγαίνοντας στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" το βράδυ της Κυριακής: να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Σεβίλλη και να προσπεράσει την Ρεάλ Μαδρίτης για να ανέβει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga.

Κάτι τέτοιο φαινόταν πως μπορούσε να συμβεί όταν έβαλε γκολ από τα αποδυτήρια, μόλις στο 4' με τον Ογιαρθάμπαλ (μετά από ασίστ του Γιανουζάι), όμως οι γηπεδούχοι όχι μόνο αντεπιτέθηκαν αλλά το έκαναν με εμφατικό τρόπο θέλοντας να αφήσουν πίσω τους τις διαδοχικές ήττες από Ρεάλ και Έιμπαρ.

Ο Νολίτο έφερε το ματς στα ίσα στο 18' με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση και ο Οκάμπος της έδωσε το προβάδισμα με ασύλληπτο σουτ μέσα από την περιοχή στο 47', για να έρθει να δώσει τη χαριστική βολή στους Βάσκους ο Φράνκο Βάθκεθ στο 80' με σουτ από το ύψος μικρής περιοχής (3-1) μετά από εντυπωσιακή σόλο ενέργεια του Πόθο από τα δεξιά.

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Σοσιεδάδ ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 87' με τον Πορτού και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς, με το φινάλε να βρίσκει ωστόσο τους Σεβιγιάνους να πανηγυρίζουν και να βάζουν φωτιά στην κορυφή, με δύο μόλις βαθμούς να χωρίζουν πλέον την πρώτη από την έκτη ομάδα της βαθμολογίας για πρώτη φορά μετά το 1994!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Βιγιαρεάλ - Μπέτις 5-1 (39' 76' Εκαμπί, 68' πεν. Καθόρλα, 90+2' Μορένο, 90+4' Τσουκουέζε / 48' Έμερσον)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Μπιλμπάο - Βαλένθια 0-1 (27' Τσερίσεφ)

Χετάφε - Μπαρτσελόνα 0-2 (41' Σουάρες, 49 Φίρπο)

Γρανάδα - Λεγκανές 1-0 (28' Πουέρτας)

Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ 0-2 (26' πεν. Ερέρο, 90' Πλάνο)

Έιμπαρ - Θέλτα 2-0 (47' Εσπόσιτο, 60' Ορεγιάνα)

Αλαβές - Μαγιόρκα 2-0 (76' πεν. Πέρεθ, 86' Χοσέλου)

Λεβάντε - Οσασούνα 1-1 (4' Ερνάνι / 57' Γκαρσία)

Σεβίλλη - Σοσιεδάδ 3-2 (18' Νολίτο, 47' Οκάμπος, 80' Βάθκεθ / 4' Ογιαρθάμπαλ, 87' Πορτού)

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0: Μοιρασιά στο ντέρμπι με νικήτρια την... Μπαρτσελόνα
Χετάφε - Μπαρτσελόνα 0-2: Επιτέλους "διπλό" η Μπάρτσα
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ