LA LIGA

Παραδίδει τα "γάντια" στον Ρομπέρτο η Βαγιεκάνο

Malaga's goalkeeper Roberto Jimenez tries to reach the ball during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/M.Pozo)
Malaga's goalkeeper Roberto Jimenez tries to reach the ball during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/M.Pozo) AP PHOTO/M.POZO

Την εστία της Ράγιο Βαγιεκάνο θα υπερασπίζεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τη νέα σεζόν ο Ρομπέρτο, καθώς η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προ των πυλών.

Νέος "φύλακας-άγγελος" για την Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία εμπιστεύεται τα γάντια στον άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, που θα αποτελέσει το Νο1 κάτω από τα δοκάρια των Μαδριλένων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο, ο 32χρονος πορτιέρε -που κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του με την Εσπανιόλ- πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το καμάρι της εργατικής τάξης, που εδρεύει στη φτωχογειτονιά Βαγιέκας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Την περασμένη σεζόν ο πολύπειρος Ισπανός κάθισε κάτω από τα γκολπόστ της Μάλαγα, ωστόσο δεν απέτρεψε τον υποβιβασμό των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι τερμάτισαν στον βαθμολογικό πάτο της La Liga.

Photo Credits: AP Photo/M.Pozo

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ