LA LIGA

Ο Σιμεόνε πήρε θέση στο ερώτημα "Μέσι ή Ρονάλντο" μετά το περιβόητο video

Ο Σιμεόνε πήρε θέση στο ερώτημα "Μέσι ή Ρονάλντο" μετά το περιβόητο video

Ο προπονητής της Ατλετικό Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους ποιον θα διάλεγε στο δίλημμα "Μέσι ή Ρονάλντο" ύστερα από το video που είχε κυκλοφορήσει κατά την διάρκεια του Μουντιάλ. Η απάντηση του ήταν διπλωματική.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Ατλέτικό, ο Ντίεγκο Σιμεόνε παρέθεσε συνέντευξη τύπου και κατά την διάρκειας της ρωτήθηκε για το μεγάλη "κόντρα" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο "Τσόλο" ρωτήθηκε ποιον από τους δύο μεγάλους αστέρες θα διάλεγε. Φυσικά η ερώτηση είχε να κάνει με το video - συνομιλία μεταξύ του Αργεντινού προπονητή και του βοηθού του Χέρμαν Μπούργος, που είχε βγει στην δημοσιότητα κατά την διάρκεια του Μουντιάλ και είχε ασκήσει έντονη κριτική προς τον Μέσι, προτιμώντας τον Ρονάλντο αντί του αστέρα της Μπαρτσελόνα.

Φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν από τότε καθώς η απάντηση που έδωσε στους δημοσιογράφους ήταν διπλωματική, για να μην αδικήσει κανέναν από τους δύο:

"Εάν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο, τότε πιθανότατα να επέλεγα τον Μέσι. Ναι, το είπα στο video αλλά ήταν μία συνομιλία ανάμεσα σε μένα και τον Χέρμαν Μπούργος. Μιλούσα για το ποδόσφαιρο γενικά, όπως μιλάνε όλοι.

Όταν λοιπόν μίλαγα για αυτούς τους δύο, δεν ήταν με την προοπτική ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ήταν με την προοπτική να επιλέξω έναν από τους δύο για έναν κανονικό σύλλογο, με κανονικούς παίκτες, τότε πιθανόν ο Ρονάλντο να έδενε καλύτερα στο σύνολο.

Αλλά ο Μέσι, περιτριγυρισμένος από εξαιρετικούς παίκτες τότε είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο."

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ