LA LIGA

Ο Μίτσελ στην κορυφή του "κάστινγκ" για τον πάγκο της Θέλτα

Ο Μίτσελ στην κορυφή του "κάστινγκ" για τον πάγκο της Θέλτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Θέλτα, Μιγκέλ Καρντόζο, είναι στον "αέρα" και η διοίκηση της ομάδας της Γαλικίας συναντήθηκε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στο πλαίσιο του "κάστινγκ" για τον διάδοχο του Πορτογάλου.

Η Θέλτα γνώρισε στο "Χοσέ Θορίγια" της Βαγιαδολίδ την πέμπτη διαδοχική της ήττα, βρίσκεται ήδη μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κι ο Πορτογάλος τεχνικός της, Μιγκέλ Καρντόζο, βρίσκεται στον "αέρα".

Ο κατήφορος των Γαλιθιάνων δείχνει να μην έχει σταματημό, ο Καρντόζο μένει μέχρι να... φύγει, και η διοίκηση των "θέλτικος" ήδη κάνει συναντήσεις με υποψήφιους αντικαταστάτες του. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο 55χρονος πρώην του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος παραμένει άνεργος εδώ και ένα χρόνο (στις 13 Ιανουαρίου 2018 αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα). Οι δύο πλευρές εκτιμάται ότι συναντήθηκαν τη Δευτέρα (28/1).

Όπως αναφέρει και η "El Desmarque" το "κάστινγκ" για τη θέση (casting de entrenadores είναι η φράση που χρησιμοποιείται) συνεχίζεται, με τον Φραν Εσκριβά να είναι ο έτερος υποψήφιος.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ