LA LIGA

Η Σεβίλλη καταλήγει σε Λοπετέγκι

Η Σεβίλλη καταλήγει σε Λοπετέγκι
AP PHOTO

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι είναι ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι, για τον πάγκο της ομάδας από την Ανδαλουσία.

Η αποχώρηση του Χοακίν Καπαρός έχει αφήσει "ορφανό" τον πάγκο της Σεβίλλης. Ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων, Μόντσι, ετοίμασε λίστα από τρεις υποψήφιους για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία.

Αυτή του Χάβι Γκράθια ναυάγησε γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γουότφορντ μέχρι το 2023, ενώ εκείνη του πρώην της Μαρσέιγ, Ρουντί Γκαρσιά, δεν προχώρησε παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν σε pole position.

Ο εκλεκτός είναι ο Τζούλεν Λοπετέγκι. Ο 52χρονος Βάσκος παραμένει άνεργος μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ, στον οποίον ξεκίνησε τη σεζόν με άσχημα αποτελέσματα.

Στο παρελθόν υπήρξε ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας - απομακρύνθηκε δύο ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2018 λόγω της ανακοίνωσης των μερένγκες - αλλά και προπονητής της Πόρτο.

Σύμφωνα με τον "Cadena Ser" ο Μόντσι ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Σεβίλλης για την επιλογή του κι αναμένεται να προχωρήσει στην πρόσληψή του τις επόμενες ημέρες.

Photo credits: AP Photo

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ