LA LIGA

Επίσημο: Η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοράτα

Chelsea's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 4, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 4, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Παίκτης της Ατλέτικο είναι με κάθε επισημότητα ο Άλβαρο Μοράτα, με τους Μαδριλένους να κάνουν γνωστή τη συμφωνία τους με την Τσέλσι για την απόκτησή του για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Άλβαρο Μοράτα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης (2005-2007) και μία δεκαετία και... βάλε μετά ήρθε η ώρα να γίνει μέλος και της πρώτης ομάδας των "ροχιμπλάνκος".

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας έκανε ασφυκτικό πρέσινγκ στην Τσέλσι για να τον κάνει δικό της και τελικά το deal ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η "Ατλέτι" ανακοίνωσε επίσημα πως ενέταξε στο δυναμικό της τον 26χρονο σέντερ φορ.

Επίσημο: Η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοράτα

Ο Μοράτα πηγαίνει ως δανεικός από την Τσέλσι στην Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (οι "μπλε" έχουν τα δικαιώματά του ως το 2022) και όλοι αδημονούν για το αν θα "κολλήσει" στη νέα του ομάδα, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να επιμένει πάντως στην απόκτησή του.

"Αισθάνομαι μεγάλη ευφορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω προπονήσεις και να βρεθώ μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες και να παίξω", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις, με την Ατλέτικο να αποτελεί τον τέταρτο επαγγελματικό σταθμό στην καριέρα του μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Τσέλσι.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ