LA LIGA

Ο Μοράτα υπογράφει ως το 2020 στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Chelsea's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 4, 2018. Morata scored twice in Chelsea's 3-1 victory. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 4, 2018. Morata scored twice in Chelsea's 3-1 victory. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το χατίρι του Ντιέγκο Σιμεόνε και ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Μετά την ολοκλήρωση του deal της Τσέλσι με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και της Μίλαν με τον Κρίστοφ Πιάτεκ, ήρθε η ώρα και για την Ατλέτικο Μαδρίτης να ενισχύσει την επίθεσή της μέσα από αυτό το συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ντόμινο επιθετικών που στήθηκε τα τελευταία 24ώρα.

Ο εκλεκτός του Ντιέγκο Σιμεόνε για την γραμμή κρούσης της "Ατλέτι" είναι ο Άλβαρο Μοράτα, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν το βράδυ του Σαββάτου πως επήλθε συμφωνία μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων πλευρών και ο παίκτης μπήκε στο αεροπλάνο ώστε να προσγειωθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο 26χρονος επιθετικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Κυριακή και αν όλα πάνε κατ'ευχή τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροχιμπλάνκος" μέχρι τον Ιούνιο του 2020, με την Ατλέτικο να μην έχει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του (η Τσέλσι έχει τα δικαιώματά του μέχρι το 2022).

Το πιθανότερο είναι να κάνει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέτις και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των φίλων της Ατλέτικο απέναντί του, με δεδομένο πως στο ματς με την Χετάφε υπήρχε μερίδα οπαδών της που τον αποδοκίμαζε λόγω του παρελθόντος του με την... Ρεάλ.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ