LA LIGA

Δάκρυσε ο Γκοδίν στο αντίο του στην Ατλέτικο!

Δάκρυσε ο Γκοδίν στο αντίο του στην Ατλέτικο!

Λίγες ημέρες πριν αγωνιστεί για τελευταία φορά στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" ως παίκτης της Ατλέτικο, ο Ντιέγκο Γκοδίν αποχαιρέτησε τους "ροχιμπλάνκος" μέσω συνέντευξης Τύπου όπου η συγκινησιακή φόρτιση περίσσευε.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Ντιέγκο Γκοντίν θα παίξει για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Ατλέτικο Μαδρίτης φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, και όλα δείχνουν πως στο ματς κόντρα στην Σεβίλλη θα υπάρχει sold out στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" προς τιμήν του.

Προτού όμως έρθει εκείνη η στιγμή που θα αποχαιρετήσει τους "ροχιμπλάνκος" με αθλητική περιβολή, το απόγευμα της Τρίτης (7/5) φρόντισε να το κάνει φορώντας κοστούμι, δίνοντας συνέντευξη Τύπου στην οποία δήλωσαν "παρών" ο πρόεδρος Ενρίκε Θερέθο, ο τεχνικός Ντιέγκο Σιμεόνε και αρκετοί συμπαίκτες του.

"Τα ματς που έρχονται θα είναι τα τελευταία μου με τη φανέλα των κολτσονέρος. Σας ευχαριστώ όλους, αυτός δεν είναι σύλλογος αλλά μία οικογένεια. Θα μείνω για πάντα οπαδός της Ατλέτικο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός διεθνής στόπερ, ο οποίος στα οκτώ χρόνια παρουσίας του στην Ατλέτικο μετράει 387 ματς, 27 γκολ και 8 τίτλους.

Δάκρυσε ο Γκοδίν στο αντίο του στην Ατλέτικο!

Όσο για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του αυτή θα είναι η Ίντερ (λείπουν μόνο οι υπογραφές) με τα ρεπορτάζ των ιταλικών και ισπανικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο εδώ και καιρό για συμφωνία με τους "νερατζούρι" για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει 6.750.000 ευρώ το χρόνο, ποσό κατά 35% υψηλότερο από όσα κέρδιζε στην Ατλέτικο (5.000.000 ευρώ).

"Εκείνη τη στιγμή επέλεξα να παραμείνω, ήταν επιλογή μου και δεν το μετανιώνω", δήλωσε επίσης ο Γκοδίν αναφερόμενος στο φλερτ που είχε το περασμένο καλοκαίρι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και πρόσθεσε:

"Σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι δεν άλλαξε κάτι, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν πάντα η προτεραιότητά μου. Προσπάθησα να παραμείνω στο σύλλογο, συναντηθήκαμε πολλές φορές αυτούς τους μήνες, αλλά δεν ήρθαμε σε συμφωνία για να συνεχίσουμε μαζί.

Οι αλλαγές σε κάνουν να βελτιώνεσαι και να ωριμάζεις, δεν μετανιώνω για κάτι. Θα υποστηρίζω την Ατλέτικο οπουδήποτε και αν πάω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατλέτικο: Sold out για τον αποχαιρετισμό στον Γκοδίν
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ