LA LIGA

Ατλέτικο: Sold out για τον αποχαιρετισμό στον Γκοδίν

Atletico defender Diego Godin celebrates scoring his side's 2nd goal, during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Atletico defender Diego Godin celebrates scoring his side's 2nd goal, during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Κατάμεστο θα είναι το γήπεδο της Ατλέτικο, "Wanda Metropolitano", την Κυριακή (12/5, 19:30) κόντρα στη Σεβίλλη για το τελευταίο εντός έδρας ματς του αρχηγού, Ντιέγκο Γκοδίν, με τη φανέλα των κολτσονέρος.

Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Σεβίλλη (12/5, 19:30) στο πλαίσιο της προτελευταίας (37ης) αγωνιστικής της ισπανικής Liga και το "Wanda Metropolitano" θα είναι κατάμεστο.

Έχουν μείνει μόνον 700 εισιτήρια και είναι θέμα λίγων ωρών να εξαντληθούν κι αυτά, ενώ την παρουσία τους επιβεβαίωσαν 1.300 (!) λέσχες οπαδών εντός κι εκτός Ισπανίας. Υπάρχει λόγος για το sold out. Το ματς κόντρα στους Ανδαλουσιάνους θα είναι το τελευταίο εντός έδρας του Ντιέγκο Γκοδίν με τη ροχιμπλάνκα φανέλα.

Ο 33χρονος Ουρουγουανός διεθνής κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των κολτσονέρος αρνήθηκε την πρόταση γι' ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών κι οδεύει ως ελεύθερος στο Μιλάνο, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ.

Ο "Φαραόν" γεννήθηκε στο Ροσάριο της Ουρουγουάης και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σέρο, ενώ το 2006 μετακινήθηκε στη Νασιονάλ. Την επόμενη σεζόν ήλθε στην Ευρώπη. Στην Ισπανία συγκεκριμένα για να φορέσει τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Στην Ατλέτικο βρίσκεται από το 2010, όταν οι κολτσονέρος τον απέκτησαν από το "κίτρινο υποβρύχιο" αντί 8.000.000 ευρώ. Κατέκτησε με την ομάδα της Μαδρίτης ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, ένα ισπανικό Σούπερκαπ, δύο Europa League, τρία ευρωπαϊκά Σούπερκαπ.

Photo credits: AP Photo/Andrea Comas

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ