LA LIGA

Αλαβές - Ατλέτικο 1-1: Η γκολάρα του Λούκας Πέρεθ προσγείωσε τους Μαδριλένους

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone looks out prior to the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Atletico Madrid at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Atletico Madrid's head coach Diego Simeone looks out prior to the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Atletico Madrid at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 70' με τον Μοράτα όμως δεν μπόρεσε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Αλαβές, η οποία βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 83' με ασύλληπτη βολίδα του Λούκας Πέρεθ (VIDEOS).

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το εναρκτήριο ματς της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής της La Liga, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να προηγείται στο "Μεντιτορόθα" με γκολ του Μοράτα στο 70' και την Αλαβές να απαντάει επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Λούκας Πέρεθ.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά στο πρώτο 45λεπτο, με ελάχιστες φάσεις και κανένα σουτ προς την αντίπαλη εστία από κάποια από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι πάντως πιο επικίνδυνοι από τους παίκτες του Σιμεόνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τεχνικός της "Ατλέτι" αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα κάνοντας δύο αλλαγές μέχρι το 60' και η δεύτερη, ο Άλβαρο Μοράτα (πήρε τη θέση του Έκτορ Ερέρα) τον δικαίωσε απόλυτα αφού βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αυτό έγινε στο 70', με τον Κορέα να τροφοδοτεί με κάθετη πάσα τον Ισπανό επιθετικό και εκείνον να νικάει με πλασέ τον Πατσέκο, για να κάνει το 1-0 και να πετύχει το τρίτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα και το τρίτο στα ισάριθμα τελευταία του ματς με τους Μαδριλένους μετά από τα γκολ με Λεβερκούζεν και Μπιλμπάο.

Η Ατλέτικο φαινόταν πως ήταν σε θέση να κρατήσει το υπέρ της σκορ παρουσιάζοντας καλύτερη εικόνα σε σχέση με την αντίπαλό της στο δεύτερο ημίχρονο, όμως λογάριασε χωρίς τον σούπερ φορμαρισμένο Λούκας Πέρεθ.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ εκτέλεσε τον Όμπλακ με ένα άπιαστο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ της δεξιάς του γωνίας και υπέγραψε το 1-1, για να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Αλαβές που σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος!

Το 1-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε, με την Αλαβές να πανηγυρίζει έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για τη σωτηρία και την Ατλέτικο να χάνει δύο στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (83' Λούκας Πέρεθ / 70' Μοράτα)

Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ (22:15)

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Βαλένθια - Σεβίλλη (20:00)

Σοσιεδάδ - Λεβάντε

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ (21:00)

Μπέτις - Θέλτα (22:00)

Ρεάλ Μαδρίτης - Λεγκανές (22:15)

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Μαγιόρκα - Οσασούνα (20:00)

Έιμπαρ - Βιγιαρεάλ

Χετάφε - Γρανάδα (22:15)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ