LA LIGA

Αγκίρε: "Το ισπανικό πρωτάθλημα ξεκινά 20 Ιουνίου και η σεζόν τελειώνει 26 Ιουλίου"

Japan's new soccer coach Javier Aguirre of Mexico reacts before an international friendly soccer match between Japan and Venezuela in Yokohama, south of Tokyo, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Japan's new soccer coach Javier Aguirre of Mexico reacts before an international friendly soccer match between Japan and Venezuela in Yokohama, south of Tokyo, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Shuji Kajiyama) AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Ο προπονητής της Λεγκανές, Χαβιέρ Αγκίρε, υποστήριξε ότι η δράση επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα στις 20 Ιουνίου, ενώ η σεζόν θα τελειώσει στις 26 Ιουλίου.

Οι ισπανικές ομάδες έχουν επιστρέψει ανά γκρουπ σε προπονήσεις και το ποδόσφαιρο μπαίνει σταδιακά στις ράγες της ομαλότητας στην Ισπανία παρά το γεγονός ότι καθημερινά η χώρα θρηνεί εκατοντάδες θύματα λόγω του κορονοϊού.

Ο προπονητής της Λεγκανές, Χαβιέρ Αγκίρε, έδωσε την είδηση το βράδυ της Πέμπτης (8/5) καθώς όπως αποκάλυψε υπάρχει ημερομηνία επιστροφής στη δράση. Σύμφωνα με τον Μεξικανό τεχνικό του Δημήτρη Σιόβα στους πεπινέρος η δράση στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος θα επιστρέψει στις 20 Ιουνίου.

Ο 61χρονος υποστήριξε ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου, κάτι που προϋποθέτει διεξαγωγή τριών ανά εβδομάδα για να βγει το καλεντάρι των 11 αγωνιστικών που απομένουν. Υπενθυμίζεται ότι η ισπανική ομοσπονδία και η Liga συμφώνησαν στις πέντε αλλαγές κάθε ματς με την επιστροφή της δράσης μέχρι τέλος της σεζόν, ενώ την Παρασκευή (8/5) τίθεται προς έγκριση η πρόταση.

Η Bundesliga ανακοίνωσε ότι η δράση επιστρέφει στις 16 Μαΐου με το ντέρμπι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Σάλκε να ξεχωρίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ισπανία: Προς έγκριση οι πέντε αλλαγές μέχρι τέλος της σεζόν
Επίσημο: Σέντρα στις 16 Μαΐου, με Ντόρτμουντ - Σάλκε

Photo credits: AP Photo/Shuji Kajiyama

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ