ΣΚΩΤΙΑ

Μπάρκας: "Ηρθα για να πάρω το 10ο στην σειρά"

Μπάρκας: "Ηρθα για να πάρω το 10ο στην σειρά"

Λίγο μετά τη μεταγραφή του στη Σέλτικ, ο Βασίλης Μπάρκας υποστήριξε ότι πήγε στους Κέλτες για να πάρει το δέκατο πρωτάθλημα στη σειρά.

Ο Βασίλης Μπάρκας πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ για την Σέλτικ, υπογράφοντας με τους πρωταθλητές Σκωτίας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση, και την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών, ο Μπάρκας μίλησε στο κανάλι της Σέλτικ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι ένα όνειρο να έρθω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και ανυπομονώ να παίξω για την Σέλτικ. Το να κερδίσω μετάλλια και τρόπαια είναι ο λόγος που ήρθα εδώ. Θέλω να κερδίσω το δέκατο διαδοχικό πρωτάθλημα, και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να προκριθεί στο Champions League.

"Ο προπονητής μου μίλησε για την ομάδα, την πίεση που υπάρχει εδώ και ότι θέλει να είμαστε πρωταθλητές πάλι. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ, και πιστεύω ότι αυτός και εγώ έχουμε πολύ καλή σχέση μέχρι τώρα".

Ο Μπάρκας είχε αγωνιστεί στο Celtic Park με την φανέλα της ΑΕΚ, στα προκριματικά του Champions League το 2018. Τότε η ΑΕΚ είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1, και πήρε την πρόκριση στην ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (2-1). Ο Μπάρκας θυμήθηκε την συγκεκριμένη αναμέτρηση και δήλωσε: " Όταν έπαιξα εδώ, θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν εξαιρετική. Δεν μπορούμε να παίξουμε αυτή την στιγμή, αλλά ανυπομονώ να γίνει σύντομα".

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ