ΑΕΚ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Μπάρκα η Σέλτικ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Μπάρκα η Σέλτικ

Η Σέλτικ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα για τέσσερα έτη, ο οποίος άφησε την ΑΕΚ έπειτα από τέσσερα χρόνια για να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Σκωτίας.

Παίκτης της Σέλτικ είναι επισήμως ο Βασίλης Μπάρκας! Η πρωταθλήτρια Σκωτίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος ταξίδεψε το βράδυ της Τρίτης (28/7) στη Γλασκώβη, την Τετάρτη (29/7) πέρασε από εξετάσεις και ακολούθως ανακοινώθηκε η μεταγραφή, με τον Έλληνα γκολκίπερ να υπογράφει για 4 έτη.

Η Ένωση έκανε αποδεκτή την πρόταση των 5 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 6 εκατ. ευρώ. Ο Μπάρκας αγωνιζόταν στην ΑΕΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει 111 συμμετοχές. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 33 ματς, τα 28 στο πρωτάθλημα.

Το 2015-2016 έκανε 20 συμμετοχές με τον Ατρόμητο, εξαργυρώνοντας εκείνη τη σεζόν με μεταγραφή στους "κιτρινόμαυρους". Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10% για τον Μπάρκα στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους Κέλτες.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Σκωτία, ο Μπάρκας είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού την ερχόμενη Κυριακή, στην πρεμιέρα της σκωτσέζικης Premier League κόντρα στην Χάμιλτον.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ