ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Κριστιάνο ζήτησε από τον Σάντος να μην κληθεί στην εθνική, λόγω Γιουβέντους!

Juventus' Mario Mandzukic, is hugged by teammate Juventus' Cristiano Ronaldo, after scoring his sides second goal of the game during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Mario Mandzukic, is hugged by teammate Juventus' Cristiano Ronaldo, after scoring his sides second goal of the game during the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ από τον Φερνάντο Σάντος να μην κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας, προκειμένου να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Γιουβέντους.

Δεν θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις κλήσεις της εθνικής Πορτογαλίας για το φιλικό με την Κροατία στο Αλγκάρβε (6/9, 21:45) και το ματς με την Ιταλία στη Λισαβόνα (10/9, 21:45) για το Nations League.

Ο "αστέρας" της "σελεσάο" δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport" ζήτησε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό να μην τον καλέσει για να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα, Γιουβέντους.

Ο Ίβηρας δεν έχει βρει δίχτυα στα δυο ματς που έχει δώσει με τη "Γηραιά Κυρία" - κόντρα σε Κιέβο και Λάτσιο - πανηγύρισε ωστόσο σε αμφότερα τη νίκη.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ