ΚΟΣΜΟΣ

Κοπέγχαγη: Το σήκωσαν οι Έλληνες στη Δανία

Copenhagen's Carlos Zeca, left, fight for the ball with Zenit's Hernani during the UEFA Europa League, group C, soccer match between FC Zenit and FC Copenhagen at Saint Petersburg stadium in St.Petersburg, Russia, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Mike Kireev)
Copenhagen's Carlos Zeca, left, fight for the ball with Zenit's Hernani during the UEFA Europa League, group C, soccer match between FC Zenit and FC Copenhagen at Saint Petersburg stadium in St.Petersburg, Russia, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Mike Kireev) AP

Η Κοπεγχάγη κέρδισε την Μπρόντμπι και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δανίας με την επιτυχία αυτή να έχει ελληνικό άρωμα.

Η Κοπεγχάγη κέρδισε το ντέρμπι απέναντι στην Μπρόντμπι με 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος Δανίας.

Η επιτυχία αυτή είχε και ελληνικό χρώμα, αφού τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας από τη Δανία συνδέονται με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αυτοί είναι ο πρώτην μέσος του Παναθηναϊκού και πλέον αρχηγός της Κοπεγχάγης και Έλληνας διεθνής, Κάρλος Ζέκα, ο πολιτογραφημένος Σουηδός, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στον ΠΑΟΚ, ο Κύπριος κεντρικός επιθετικός, Πιέρος Σωτηρίου, αλλά και ο γνωστός από το πέρασμα του σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, Νταμέ Εντόι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο οποίο μάλιστα πέτυχε και γκολ ο Εντόι, στήθηκε πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του "Telia Parken". Οι παίκτες της Κοπεγχάγης πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο με τον Ζέκα να δίνει τον ρυθμό στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ