ΙΤΑΛΙΑ

Τορίνο: Δεν υπολογίζεται και ψάχνει ομάδα ο Μπογέ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Μπογέ ενημερώθηκε από τους αρμόδιους της Τορίνο ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προερχόμενος από μία ασταθής σεζόν στην ΑΕΚ (36 συμμετοχές, 6 γκολ, 2 ασίστ), ο Λούκας Μπογέ επέστρεψε στην Τορίνο στην οποία ανήκει αλλά μόνο με θαύμα θα παραμείνει στο ρόστερ της "γκρανάτα".

Ο 24χρονος Αργεντινός, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, έχει ενημερωθεί από τον νέο Τεχνικό Διευθυντή του κλαμπ πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, Βάλτερ Ματσάρι και γι' αυτό το λόγο πρέπει να βρει ομάδα και ν' αποχωρήσει.

Ο κουμανταδόρος επί των μεταγραφικών της Τορίνο, Μάσιμο Μπάβα περιμένει προτάσεις για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ωστόσο όπως μεταφέρουν στη γειτονική χώρα έχουν γίνει μόνο κάποιες βολιδοσκοπήσεις από την Αργεντινή, αλλά καμία επίσημη προσφορά.

Το συμβόλαιο του Μπογέ με την Τορίνο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, οπότε δύο είναι τα σενάρια ή να μείνει ελεύθερος και να φύγει ή να πωληθεί καθώς εκ νέου δανεισμός του δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Ο Λούκας Μπογέ είχε φύγει από την Ρίβερ Πλέιτ και υπέγραψε στην "γκρανάτα", χωρίς οι "εκατομμυριούχοι" να πάρουν χρήματα το 2016.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ