ΙΤΑΛΙΑ

Πάρμα - Έμπολι: Το πρώτο ματς με κόσμο στην Ιταλία μετά από 7 μήνες

Torino's Armando Izzo, left, challenges Parma's Gervinho, during the Serie A soccer match between Torino and Parma, at the Olympic Stadium in Turin, Italy, Saturday, June 20, 2020. Serie A restarts Saturday following the easing of restrictions due to the COVID-19 pandemic, with matches being played without spectators because of the coronavirus lockdown. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Torino's Armando Izzo, left, challenges Parma's Gervinho, during the Serie A soccer match between Torino and Parma, at the Olympic Stadium in Turin, Italy, Saturday, June 20, 2020. Serie A restarts Saturday following the easing of restrictions due to the COVID-19 pandemic, with matches being played without spectators because of the coronavirus lockdown. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο στην Ιταλία για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες για την φιλική αναμέτρηση της Πάρμα με την Έμπολι στο Ταρντίνι. Χίλια άτομα θα βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου, ο μέγιστος αριθμός με βάσει τους νέους κανονισμούς.

Στην Ιταλία η Πάρμα αποφάσισε να επαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο στην φιλική αναμέτρηση με την Έμπολι, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποφυγή της διασποράς του ιού.

Η είσοδος θα επιτραπεί σε μόλις χίλια άτομα, καθώς ενώ η συνολική χωρητικότητα του Ταρντίνι, έδρα της Πάρμα, είναι 23.000 θέσεις. Αναμφισβήτητα αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα ότι το ποδόσφαιρο τόσο στην Ιταλία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο επιστρέφει στην κανονικότητα.\

Η επίσημη ανακοίνωση της Πάρμα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Το στάδιοTardiniείναι το πρώτο από τις εγκαταστάσεις τηςSerieA, που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό μετά την εμφάνιση τουCovid-19. Θέλουμε να αρχίσουμε ένα βήμα και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι σε αυτή την κατεύθυνση, πάντα φυσικά εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ακολουθώντας του κανόνες που έχουν θεσπιστεί από τις αρχές, κατορθώσαμε την δυνατότητα να επιτρέψουμε την είσοδο στοTardiniγια το φιλικό της Κυριακής (06/09) κόντρα στην Έμπολι, για τον μέγιστο αριθμό που επιτρέπεται να μπει, το οποίο είναι 1.000 άτομα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ