Ο Ραϊόλα βρήκε τρόπο και "πάγωσε" την τιμωρία του

Ο Μίνο Ραϊόλα τιμωρήθηκε με παγκόσμιο αποκλεισμό συμμετοχής σε μεταγραφές για ένα τρίμηνο, ωστόσο βρήκε τρόπο να περιορίσει την απαγόρευση μόνο για την Ιταλία.

Ο σούπερ ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα πρέπει να τρέξει τις σημαντικές του υποθέσεις με Ντε Λιχτ, Πογκμπά έως τον Ιούλιο, καθώς κατάφερε να περιορίσει την παγκόσμια απαγόρευση με μεταγραφές που είχε μόνο για την Ιταλία. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Ζλάταν είχε τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό στην πατρίδα του και έπειτα από την FIFA.

Ωστόσο, κατέφυγε στο CAS, έκανε ένσταση και η υπόθεση "πάγωσε" έως τον Ιούλιο, μήνα κατά τον οποίο θα εκδικαστεί η απόφαση. Στην Ιταλία, πάντως, σημειώνουν ότι σύντομα ο Ραϊόλα θα βρει παράθυρο για να σπάσει την απαγόρευση και στην πατρίδα του.

Όταν κάποιος προσφεύγει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, τότε η τιμωρία πέφτει μέχρι να οριστεί δικάσιμος, αρά εδώ αναφερόμαστε σ' ένα κόλπο του Μίνο Ραϊόλα ώστε να μπορέσει να δουλέψει ελεύθερα τις μεγάλες μεταγραφές που ετοιμάζει με τον Ντε Λιχτ κυρίως, αλλά και τον Κώστα Μανωλά που επίσης ανήκει στο πελατολόγιό του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS