Τρίμηνος αποκλεισμός του Ραϊόλα και από την FIFA

Τελικά, η ποινή του Ραϊόλα με τρίμηνο αποκλεισμό από μεταγραφές δεν ισχύει μόνο στην Ιταλία, καθώς και η FIFA έχει απαγορεύσει στον σούπερ ατζέντη την ενασχόλησή του με το αντικείμενο.

Αναβρασμός επικρατεί στο μεταγραφικό παζάρι, έπειτα από την γνωστοποίηση ότι η FIFA τιμώρησε τον Μίνο Ραϊόλα με τρίμηνο αποκλεισμό. Ο Ιταλός ατζέντης, λοιπόν, για τρεις μήνες δεν έχει το δικαίωμα να εμπλακεί σε μεταγραφές παγκοσμίως.

Αρχικά, είχε βγει προς τα έξω ότι μόνο στην Ιταλία δεν μπορεί να κάνει διαπραγματεύσεις ο Ραϊόλα, ωστόσο αργότερα έγινε γνωστή όλη η τιμωρία του εκπροσώπου κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη.

Πάμε, λοιπόν, χωρίς Μίνο έως και τις 9 Αυγούστου, δηλαδή μερικές ημέρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, ενώ την ίδια ώρα top πελάτες του προαναφερθέντα βρίσκονται στις λίστες κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Ο Πογκμπά "φλερτάρει" με την Ρεάλ για παράδειγμα, ενώ τον  Ντε Λιχτ τον θέλουν όλοι...

Επίσης, συνεχίζεται να μην υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το αίτιο ή τα αίτια που οδήγησαν τα αρμόδια όργανα στην απόφαση για τιμωρία του Ραϊόλα. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ποινή προήλθε από τη μετακίνηση του Τζιανλούκα Σκαμάτσα από τη Ρόμα στην PSV.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS