ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Με συλλεκτική φανέλα προς τιμήν του Μέρτενς κόντρα στην Βερόνα

Napoli's Dries Mertens during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturdday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Dries Mertens during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturdday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Ντρις Μέρτενς είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις και η ομάδα του ιταλικού Νότου θα τον τιμήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο ματς με την Βερόνα.

Το ματς απέναντι στην Βερόνα στο "Μπεντεγκόντι" το βράδυ της Τρίτης θα είναι ξεχωριστό για την Νάπολι. Όχι μόνο για το γεγονός πως θα είναι το πρώτο της μετά την κατάκτηση του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους αλλά και επειδή οι παρτενοπέι επέλεξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι (για την 27η αγωνιστική της Serie A) για να τιμήσουν τον Ντρις Μέρτενς.

Ο 33χρονος Βέλγος επιθετικός σκόραρε κόντρα στην Ίντερ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των παρτενοπέι σε όλες τις διοργανώσεις με 122 γκολ (άφησε στα 121 τον Μάρεκ Χάμσικ), με την Νάπολι από την πλευρά της να παρατάσσεται στην Βερόνα με συλλεκτικές εμφανίσεις.

Σε αυτές θα υπάρχει ένα ξεχωριστό εορταστικό "patch" που θα γράφει "Dries Mertens All Time Top Scorer" ("Ντρις Μέρτενς κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών") και θα βρίσκεται στο αριστερό μανίκι της φανέλας του κάθε παίκτη, με την Νάπολι να γνωστοποιεί επίσης πως η συγκεκριμένη εμφάνιση θα τεθεί άμεσα στην κυκλοφορία για να μπορούν να την προμηθευτούν οι φίλοι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κυπελλούχος Ιταλίας η Νάπολι, 4-2 στα πέναλτι την Γιουβέντους
Νάπολι - Ίντερ 1-1: Με ρεκόρ του Μέρτενς την πρόκριση στον τελικό οι Παρτενοπέι
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ