ΙΤΑΛΙΑ

Μαντσίνι για Μπαλοτέλι: "Τον αγαπώ αλλά συνεχίζει να χαλάει την καριέρα του"

Italy coach Roberto Mancini talks to journalists after the draw for the UEFA Euro 2020 soccer tournament finals in Bucharest, Romania, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Italy coach Roberto Mancini talks to journalists after the draw for the UEFA Euro 2020 soccer tournament finals in Bucharest, Romania, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απέφυγε να χαρακτηρίσει χαμένο στοίχημα τον Μάριο Μπαλοτέλι, ταυτόχρονα όμως έστειλε μήνυμα στον Ιταλό φορ να αλλάξει για το καλό της ποδοσφαιρικής καριέρας του (VIDEO).

Φιλοξενούμενος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού "Rai2" ήταν το απόγευμα του Σαββάτου ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κεφάλαιο "Μάριο Μπαλοτέλι" με αφορμή την πρόσφατη έντονη διαμάχη του και ρήξη με την Μπρέσια.

Ο "Μάντσιο" είναι ο προπονητής που έχει στηρίξει περισσότερο από κάθε άλλον τον Ιταλό στράικερ, δίνοντάς του ευκαιρίες σε Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι αλλά και εθνική Ιταλίας (τον είχε βάλει βασικό στον αγώνα που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της σκουάντρα ατζούρα, απέναντι στην Σαουδική Αραβία), ωστόσο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη συμπεριφορά του "Super Mario".

"Αν θεωρώ χαμένο στοίχημα τον Μπαλοτέλι; Δεν το ξέρω, εγώ αγαπώ πολύ τον Μάριο, από τότε που ήταν νεαρός και έκανε εκπληκτικά πράγματα στο χορτάρι. Του έχω πει χίλιες φορές πως σπαταλά ένα τεράστιο ταλέντο.

Μαντσίνι για Μπαλοτέλι: "Τον αγαπώ αλλά συνεχίζει να χαλάει την καριέρα του"
GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Η ελπίδα μου είναι πως θα κάνει κάτι και θα αλλάξει τα πάντα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαντσίνι, που οδήγησε πρόσφατα την Ιταλία στα τελικά του Euro 2020 έχοντας το απόλυτο των νικών (10) στην προκριματική φάση, και συνέχισε:

"Δεν είναι απλό το θέμα αυτό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα νεαρό αγόρι, με απόλυτη φυσική και ποδοσφαιρική ωριμότητα. Ελπίζω να ξυπνήσει ένα πρωί και να αντιληφθεί ότι συνεχίζει να πετάει το ταλέντο του.

Ο Μπαλοτέλι είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ευγενικό εκτός γηπέδων, μορφωμένο, που κρίνεται συχνά από άτομα που δεν τον γνωρίζουν. Θα πρέπει εκείνοι που κάνουν κριτική να γνωρίζουν το άτομο το οποίο κριτικάρουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ