ΙΤΑΛΙΑ

Μπαλοτέλι: Δεν τον άφησαν να μπει στο προπονητικό κέντρο

Μπαλοτέλι: Δεν τον άφησαν να μπει στο προπονητικό κέντρο

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπρέσια αλλά δεν του επετράπη η είσοδος, γεγονός που προκάλεσε την αγανάκτησή του (VIDEO).

Ο πόλεμος μεταξύ του Μάριο Μπαλοτέλι και της Μπρέσια άρχισε επίσημα εδώ και λίγες ημέρες και εξακολουθεί να μαίνεται.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Λομβαρδίας, Μάσιμο Τσελίνο, έχει διαμηνύσει στον παίκτη πως επιθυμεί να λύσουν τη συνεργασία τους άμεσα μετά από τις πρόσφατες σερί απουσίες του από τις προπονήσεις (παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022) και την Τρίτη ήρθε να προστεθεί ένα νέο δυνατό επεισόδιο στις τεταμένες σχέσεις των δύο πλευρών.

Και αυτό γιατί ο "Super Mario" παρουσιάστηκε το πρωί στο "Torbole Casaglia", συνοδευόμενος από ένα φίλο του γύρω στις 8:40, είκοσι λεπτά πριν από την προπόνηση, όμως δεν μπόρεσε να μπει στο προπονητικό κέντρο για να πάρει μέρος στην προπόνηση.

Μετά από μία σύντομη συνομιλία που είχε στο τηλέφωνο με υπάλληλο της ομάδας, είδε να μην του επιτρέπεται η είσοδος, με τον 29χρονο επιθετικό να κατευθύνεται στο αμάξι για να φύγει αλλά πριν επιβιβαστεί σε αυτό να απευθύνεται στους δημοσιογράφους και να τους λέει: "Τώρα πείτε ότι δεν θέλω να προπονηθώ".

Από την πλευρά της η Μπρέσια ρωτήθηκε για την άρνησή της να επιτρέψει στον Μπαλοτέλι να προπονηθεί και επικαλέστηκε το εξής: ο Μπαλοτέλι ναι μεν έστειλε ένα ιατρικό πιστοποιητικό που έδειχνε πως είχε θεραπευτεί (ισχυριζόταν πως είχε γαστρεντερίτιδα για μερικές ημέρες), ωστόσο αυτό έφτασε όταν είχαν κλείσει οι υπηρεσίες της ομάδας.

Το αποτέλεσμα ήταν οι μπλε να μην του επιτρέψουν την είσοδο καθώς σε περίπτωση που υπήρχε κάποιος τραυματισμός του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, δεν θα ήταν νομικά κατοχυρωμένος όσον αφορά στην ασφάλειά του. Σύμφωνα μάλιστα με την τοποθέτηση της Μπρέσια, ο παίκτης οφείλει να δηλώσει κανονικά "παρών" στην προπόνηση της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ