ΙΤΑΛΙΑ

Η Μπολόνια περιμένει το "ναι" του Ιμπραχίμοβιτς

Η Μπολόνια περιμένει το "ναι" του Ιμπραχίμοβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπολόνια, Βάλτερ Σαμπατίνι, εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η συμφωνία με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι πολύ πιθανή, καθώς και ότι ο Σουηδός θέλει να βοηθήσει τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Η θητεία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι έχει ολοκληρωθεί (για την ακρίβεια λήγει το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο). Ο 38χρονος επιθετικός μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, αλλά στο γήπεδο αποδείκνυε ότι ακόμα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η Μπολόνια έχει καταθέσει πρόταση στον Σουηδό φορ και περιμένει την απάντησή του. Το επιβεβαίωσε ο τεχνικός της διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι: "Είναι μια σοβαρή πιθανότητα. Πιστέψτε με, δεν είναι απίθανο. Μελετά την πρότασή μας επειδή θέλει να βοηθήσει τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Προσπαθούμε να φτάσουμε σε συμφωνία, θα ήταν φανταστικό. Θα δούμε".

Το βράδυ του Σαββάτου (2/11) η Μπολόνια προηγήθηκε απέναντι στην Ίντερ, αλλά δεν άντεξε και τελικά ηττήθηκε με 1-2. Ύστερα από έντεκα παιχνίδια είναι στη 12η θέση με 12 βαθμούς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες).

Ο Ιμπραχίμοβιτς έχει αγωνιστεί στην Ιταλία παλαιότερα, έχοντας παίξει σε Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, για 1,5 χρόνο συμβολαίου θα κόστιζε 8.000.000 ευρώ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ