ΙΤΑΛΙΑ

Μπολόνια: Ψάχνει για μπαμ μεγατόνων με Ζλάταν

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic (9) celebrates after scoring against Los Angeles FC during the first half of an MLS soccer match Sunday, Aug. 25, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic (9) celebrates after scoring against Los Angeles FC during the first half of an MLS soccer match Sunday, Aug. 25, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Οι διοικούντες την Μπολόνια θέλουν να αποκτήσουν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να τον κάνουν δώρο στον Μιχάιλοβιτς και ο Μίνο Ραϊόλα εμφανίζεται θετικός για τη μεταγραφή αν ικανοποιηθούν οι οικονομικοί του όροι.

Η προοπτική της συνεργασίας της Μπολόνια με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν είναι μία ιδέα που απλά κατοικεί στο μυαλό του Σίνισα Μιχάιλοβιτς αλλά που απασχολεί εδώ και αρκετές εβδομάδες τους ανθρώπους των ροσομπλού, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο Τζόι Σαπούτο.

Την αποκάλυψη αυτή κάνει μέσω σημερινού δημοσιεύματος η "Corriere Dello Sport", η οποία αναφέρει πως η ομάδα της Αιμιλίας θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του "Ίμπρα" με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι λήγει τον Δεκέμβριο του 2019 και ο Σουηδός σούπερ έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη.

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo) AP PHOTO/KELVIN KUO

Η ομάδα του Μιχάιλοβιτς έχει βρει μάλιστα και τον τρόπο για να δελεάσει τον 38χρονο Σουηδό σούπερ σταρ καθώς εμφανίζεται να του προσφέρει όχι απλά συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά ένα που θα έχει ισχύει ως το καλοκαίρι του 2021!

Το ίδιο μάλιστα μέσο υπογραμμίζει πως μάνατζερ του "Ίμπρα", Μίνο Ραϊόλα, μόνο αντίθετος δεν είναι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο παίκτης στην Serie A μετά από 7,5 χρόνια απουσίας, αρκεί να καλύψει η Μπολόνια τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη προσφέροντας ένα ποσό της τάξης των 8.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Μπολόνια θα προσπαθήσει να ρίξει αυτές τις οικονομικές απαιτήσεις ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με χορηγούς ώστε να βάλουν πλάτη για να καλυφθεί μέρος μίας τόσο δαπανηρούς μεταγραφής όπως αυτής του Ιμπραχίμοβιτς.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ