ΙΤΑΛΙΑ

Η Λέτσε του Ταχτσίδη ανέβηκε στη Serie A

Η Λέτσε του Ταχτσίδη ανέβηκε στη Serie A
Ταχτσίδης

Μετά τη Μπρέσια, η Λέτσε του Παναγιώτη Ταχτσίδη έγινε η δεύτερη ομάδα της Serie B που εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στη Serie A, μετά το 2-1 σε βάρος της Σπέτσια.

Την περασμένη εβδομάδα η Μπρέσια νίκησε 1-0 την Άσκολι στο "Μάριο Ριγκαμόντι" και εξασφάλισε μαθηματικά την επιστροφή της στη Serie A μετά από οκτώ χρόνια. Το Σάββατο (11/5) η Λέτσε έγινε η δεύτερη ομάδα που ανέβηκε απευθείας στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά μετά το 2012.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη νίκησε 2-1 εντός έδρας τη Σπέτσια για την 38η και τελευταία αγωνιστική και κατέκτησε τον προβιβασμό. Ο διεθνής χαφ, μάλιστα, επελέγη στο βασικό σχήμα από τον Φάμπιο Λιβεράνι στην αναμέτρηση που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο.

Αυτή για τον 28χρονο ήταν η 17η συμμετοχή στη Serie B. Από τη στιγμή που η Λέτσε ανέβηκε στη Serie A, υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Ταχτσίδη από τη Νότινγχαμ Φόρεστ.

Στα playoffs για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο θα συμμετάσχουν οι Παλέρμο, Μπενεβέντο, Πεσκάρα, Βερόνα, Σπέτσια και Τσιταντέλα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ