ΙΤΑΛΙΑ

"Φαβορί για την απόκτηση του Ιμπραχίμοβιτς η Μπολόνια"

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να αποφασίσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως ο Σουηδός προτιμά την Μπολόνια.

Το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι λήγει στις 31 Δεκεμβρίου ωστόσο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα περιμένει μέχρι τότε για να κάνει γνωστό τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αρκετές είναι οι ομάδες που τον πολιορκούν, μεταξύ των οποίων οι Μίλαν, Νάπολι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει ωστόσο με δημοσίευμά της πως η Μπολόνια είναι εκείνη που έχει σημαντικό προβάδισμα για την απόκτησήτου.

"Φαβορί για την απόκτηση του Ιμπραχίμοβιτς η Μπολόνια"

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι ροσομπλού έχουν έρθει σε επαφή με τον Σουηδό στο Λος Άντζελες μέσω του Μάρκο Ντι Βάιο ενώ επικοινώνησε μαζί του την περασμένη Πέμπτη και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ο οποίος τον προέτρεψε να μετακομίσει στο "Νταλ'Άρα" όπου θα μπορέσει να απολαύσει την παρουσία του στην Ιταλία στο φινάλε της καριέρας του.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως αυτή τη στιγμή ο 38χρονος σούπερ σταρ θεωρεί την Μπολόνια ως το φαβορί για να να συνεχίσει την καριέρα του, με την απόφασή του ωστόσο να μην αναμένεται να γνωστοποιηθεί άμεσα, με τον ίδιο να θέλει να το κάνει γύρω στις 10 Δεκεμβρίου, οπότε και θα έχει κατασταλάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ