Εποχή Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στη Μπάρι

Στα χέρια του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πέρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μπάρι, με τον 69χρονο να αναλαμβάνει την επιχείρηση "διάσωση" της ομάδας του ιταλικού λιμανιού, που πρόσφατα κήρυξε πτώχευση.

Ο δήμαρχος του Μπάρι μεταβίβασε τα "κλειδιά" του ομώνυμου συλλόγου της πόλης -όπως επιτάσσουν οι νόμοι στη γειτονική χώρα- στον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος καταφθάνει ως "σωτήρας" στην Απουλία, για να ανοικοδομήσει τους "μπιανκορόσι", που δεν άντεξαν το βάρος των υπέρογκων χρεών, κηρύσσοντας πτώχευση

Το αφεντικό των "παρτενοπέι" κέρδισε την κούρσα για τον προεδρικό θώκο της Μπάρι από τον έτερο "μνηστήρα" και ιδιοκτήτη της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, που επίσης είχε δείξει ενδιαφέρον για τον ιστορικό σύλλογο του ιταλικού Νότου ο οποίος, πλέον, θα μετέχει στα... χωράφια της Serie D.

Η ζωή κάνει κύκλους, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται, καθώς ο 69χρονος Ντε Λαουρέντις -που διατηρεί παράλληλα και την ιδιότητα του παραγωγού ταινιών- είχε πράξει κάτι αντίστοιχο και πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, όταν στρογγυλοκάθισε στην προεδρία της πτωχευμένης Νάπολι -που τότε αγωνιζόταν στη Serie C- για να την αναγεννήσει από τις στάχτες της. 

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δες πόση καφρίλα κρύβεται μέσα στο μυαλό των Ελλήνων οπαδών

Περάσαμε από ακτινογραφία τους εγκεφάλους Ολυμπιακών, Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και Παοκτσήδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ