Εποχή Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στη Μπάρι

Στα χέρια του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πέρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μπάρι, με τον 69χρονο να αναλαμβάνει την επιχείρηση "διάσωση" της ομάδας του ιταλικού λιμανιού, που πρόσφατα κήρυξε πτώχευση.

Ο δήμαρχος του Μπάρι μεταβίβασε τα "κλειδιά" του ομώνυμου συλλόγου της πόλης -όπως επιτάσσουν οι νόμοι στη γειτονική χώρα- στον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος καταφθάνει ως "σωτήρας" στην Απουλία, για να ανοικοδομήσει τους "μπιανκορόσι", που δεν άντεξαν το βάρος των υπέρογκων χρεών, κηρύσσοντας πτώχευση

Το αφεντικό των "παρτενοπέι" κέρδισε την κούρσα για τον προεδρικό θώκο της Μπάρι από τον έτερο "μνηστήρα" και ιδιοκτήτη της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, που επίσης είχε δείξει ενδιαφέρον για τον ιστορικό σύλλογο του ιταλικού Νότου ο οποίος, πλέον, θα μετέχει στα... χωράφια της Serie D.

Η ζωή κάνει κύκλους, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται, καθώς ο 69χρονος Ντε Λαουρέντις -που διατηρεί παράλληλα και την ιδιότητα του παραγωγού ταινιών- είχε πράξει κάτι αντίστοιχο και πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, όταν στρογγυλοκάθισε στην προεδρία της πτωχευμένης Νάπολι -που τότε αγωνιζόταν στη Serie C- για να την αναγεννήσει από τις στάχτες της. 

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.