ΙΤΑΛΙΑ

Εκτός κινδύνου ο παίκτης που κατέρρευσε στο Λέτσε-Άσκολι

Εκτός κινδύνου ο παίκτης που κατέρρευσε στο Λέτσε-Άσκολι

Ο Μανουέλ Σκαβόνε, του οποίου ο σοβαρός τραυματισμός προκάλεσε την αναβολή στο Λέτσε-Άσκολι, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι καρδιές όσων κάθονταν στις εξέδρες του "Via del Mare" ή παρακολουθούσαν από τις τηλεοράσεις τους το ματς της Λέτσε με την Άσκολι για την 22η αγωνιστική της Serie B "πάγωσαν" ύστερα από μόλις 30'' αγώνα όταν ο Μανουέλ Σκαβόνε συγκρούστηκε στον αέρα με τον Τζάκομο Μπερέτα και έχασε τις αισθήσεις του.

Η ανησυχία μάλιστα έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν χρειάστηκε να μπει το ιατρικό τιμ για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο, με την αναμέτρηση να αναβάλλεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Λίγες ώρες αργότερα πάντως, τα μηνύματα που έρχονται είναι άκρως ενθαρρυντικά, με τους γιατρούς του νοσοκομείου "Vito Fazzi" του Λέτσε να επιβεβαιώνουν πως ο μέσος της ομάδας της Απουλίας, συμπαίκτης του Παναγιώτη Ταχτσίδη, είναι εκτός κινδύνου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σκαβόνε διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ένα ισχυρό τραύμα στο κεφάλι που του είχε προκαλέσει στιγμιαία απώλεια συνείδησης, με το ευχάριστο της όλης υπόθεσης να είναι πως η συνολική κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Οι γιατροί του έκαναν αρκετές μαγνητικές τομογραφίες στο κρανίο, στο λαιμό και στο στήθος και όλες ήταν αρνητικές, που επέτρεψαν στους γιατρούς να αποκλείσουν την παρουσία εσωτερικών τραυμάτων που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, σε συμφωνία με τον αρμόδιο νευροχειρουργό, αποφάσισαν την προληπτική εισαγωγή του στο τμήμα Νευροχειρουργικής, όπου θα παραμείνει υπό επιτήρηση τουλάχιστον μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ