ΙΤΑΛΙΑ

Ειρήνη για Κιελίνι - Μπαλοτέλι χάρη σε τηλεοπτική εκπομπή

Ειρήνη για Κιελίνι - Μπαλοτέλι χάρη σε τηλεοπτική εκπομπή
AP PHOTO/FELIPE DANA

Η αυτοβιογραφία του Κιελίνι έβαλε φωτιά στη σχέση του με τον Μπαλοτέλι, όμως μία τηλεοπτική εκπομπή τους έφερε face-to-face και διέλυσε την κόντρα.

Ο πόλεμος που πήγε να αρχίσει μεταξύ του Τζόρτζιο Κιελίνι και του Μάριο Μπαλοτέλι, όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει ποτέ ! Τα αρνητικά λόγια του Τζόρτζιο Κιελίνι κατά του συμπατριώτη του μέσω της αυτοβιογραφίας που του κυκλοφορεί την Τρίτη (με τίτλο "Io, Giorgio) είχαν προκαλέσει την άμεση και σκληρή αντίδραση του Super Mario, ωστόσο η ειρήνη δεν άργησε να έρθει.

Για αυτό φρόντισε η τηλεοπτική εκπομπή "Le Iene Show” του σταθμού "Italia 1", με τους παραγωγούς της εκπομπής να επισκέπτονται αρχικά το σπίτι του Κιελίνι, έπειτα αυτό του Μπαλοτέλι, και στο φινάλε να τους φέρνουν σε επαφή μέσω τηλεφώνου.

Ο φορ της Μπρέσια χάρισε μάλιστα στον αρχηγό της Γιουβέντους μία φανέλα του με αφιέρωση και του είπε χαρακτηριστικά: " Αν και εντελώς ξαφνικά μου έδωσες χτύπημα στην πλάτη, εγώ εξακολουθώ να σε αγαπώ και σου κάνω μία τεράστια αγκαλιά".

Από την πλευρά του, ο Κιελίνι δήλωσε έκπληκτος από το μήνυμα του Μπαλοτέλι και το εξήγησε πως δεν ήξερε αρχικά αν έπρεπε να κάνει τη συγκεκριμένη αναφορά στην αυτοβιογραφία του, για να το κάνει όμως τελικά καθώς δεν ήθελε να δείχνει ψεύτικος και υποκριτής παραλείποντας να γράψει για τα αρνητικά του άλλοτε συμπαίκτη του.

Ειρήνη για Κιελίνι - Μπαλοτέλι χάρη σε τηλεοπτική εκπομπή

"Κάνοντας λάθη, έμαθα πάρα πολλά και συνεχίζω να κάνω λάθη κάθε ημέρα", πρόσθεσε ο Κιελίνι. Σημειώνεται πως οι δύο παίκτες έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για την κοινή παρουσία τους στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2013 και την ένταση που δημιουργήθηκε τότε μεταξύ τους, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους στην "σκουάντρα ατζούρα".

Πώς; Ο Ιταλός αμυντικός δήλωσε έτοιμος να πάρει μέρος στην τελική φάση του Euro 2020 που είναι πλέον προγραμματισμένο να λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2021, ακόμα και με τον Μπαλοτέλι στην ομάδα.

"Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που τα έκανες εσύ θάλασσα Τζόρτζιο και όχι εγώ. Δεν υπήρχε πάντως κανένας πόλεμος παιδιά, αυτό σας το είπα από την πρώτη στιγμή", ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Μπαλοτέλι, ο οποίος ζήτησε αστειευόμενος από τον Κιελίνι να σκίσει τις σελίδες του βιβλίου που αναφέρεται σε εκείνον.

Όσο για το αν θα έρθει η στιγμή να δούμε τον Ιταλό επιθετικό να γράφει βιβλίο, απάντησε: "Θα ήταν πολύ μεγάλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ