ΙΤΑΛΙΑ

Coppa Italia: Άνετα η Νάπολι, "εξάρα" με κλειστές πόρτες η Ίντερ

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his team's fourth goal during an Italian Cup second round soccer match between Inter Milan and Benevento, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his team's fourth goal during an Italian Cup second round soccer match between Inter Milan and Benevento, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ πανηγύρισε με έξι γκολ στο "Μεάτσα" κόντρα στην Μπενεβέντο την πρόκριση στους "8" του Coppa Italia, εκεί όπου έκλεισαν επίσης θέση Νάπολι και Φιορεντίνα (VIDEOS).

Μετά τις Λάτσιο, Μίλαν και Γιουβέντους που εξασφάλισαν θέση στα προημιτελικά του Coppa Italia το Σάββατο, την Κυριακή ήταν η σειρά των Ίντερ, Φιορεντίνα και Νάπολι να τις ακολουθήσουν μέσα από τη διαδικασία των νοκ-άουτ ματς στη φάση των "16".

Την αρχή την έκανε η Φιορεντίνα που με δύο γκολ του Φεντερίκο Κιέζα στα τελευταία λεπτά επικράτησε 2-0 στο Τορίνο της ομώνυμης ομάδας, ενώ τη σκυτάλη την πήρε κατόπιν η Ίντερ που πέτυχε και το σκορ της ημέρας.

Αν και αγωνίστηκε στο κρύο "Μεάτσα" λόγω της απουσίας κόσμου (τιμωρημένη ελέω των ρατσιστικών συνθημάτων για τον Κουλιμπαλί στο Ίντερ-Νάπολι) η ομάδα του Σπαλέτι ήταν καταιγιστική και φιλοδώρησε με έξι γκολ την Μπενεβέντο (6-2 το τελικό σκορ), για να πάρει το εισιτήριο για τους "8" 'όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο.

Στο τρίτο και τελευταίο ματς της βραδιάς, η Νάπολι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Σασουόλο, με τους "παρτενοπέι" του Αντσελότι να επικρατούν 2-0 των "νεροβέρντι" με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (στο 15' με τον Μίλικ και στο 74' με τον Φαμπιάν Ρουίς) και να δίνουν ραντεβού στα προημιτελικά με την Μίλαν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ "16" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ:

Σάββατο 12 Ιανουαρίου

Λάτσιο - Νοβάρα 4-1 (12' Λουίς Αλμπέρτο, 20' 35' Ιμόμπιλε, 45' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς / 49' Εουζέπι)

Σαμπντόρια - Μίλαν 0-2 [στην παράταση] (102' 108' Κουτρόνε)

Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2 (9' Μπερναρντέσκι, 49' Κιν)

Κυριακή 13 Ιανουαρίου

Τορίνο - Φιορεντίνα 0-2 (87' 93' Κιέζα)

Ίντερ - Μπενεβέντο 6-2 (3' πεν. Ικάρντι, 7' 93' Καντρέβα, 45' Νταλμπέρτ, 48' 66' Λαουτάρο Μαρτίνες / 58' Ρομπέρτο Ινσίνιε, 74' Μπαντινέλι)

Νάπολι - Σασουόλο 2-0 (15' Μίλικ, 74' Φαμπιάν Ρουίς)

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Κάλιαρι - Αταλάντα (18:30)

Ρόμα - Βίρτους Εντέλα (22:00)

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ