ΙΤΑΛΙΑ

Αθλητικός διευθυντής σε ερασιτεχνική ομάδα ο Στέφανο Σορεντίνο

Chievo goalkeeper Stefano Sorrentino gives his thumbs up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at Milan's San Siro stadium, Italy, Saturday, Jan. 14, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Chievo goalkeeper Stefano Sorrentino gives his thumbs up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at Milan's San Siro stadium, Italy, Saturday, Jan. 14, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Λίγο καιρό αφότου πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο άλλοτε κίπερ της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο, αρχίζει νέα καριέρα στην πατρίδα του ως αθλητικός διευθυντής.

Στη χώρα μας ο Στέφανο Σορεντίνο είχε άκρως αξιόλογη πορεία με τη φανέλα της ΑΕΚ και απέκτησε πάρα πολλούς φίλους, ενώ για την αξία και την κλάση του μιλούν επίσης και οι 363 συμμετοχές του στην Serie A.

Πλέον, όλα αυτά τα ποδοσφαιρικά παράσημα που τον συνόδευαν ανήκουν στην ιστορία από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη δράση το 2019, με τον 41χρονο να μην εγκαταλείπει ωστόσο το ποδόσφαιρο αλλά να συνεχίζει από άλλο πόστο.

Μετά από μερικούς μήνες που αγωνίστηκε ερασιτεχνικά στην Τσέρβο, πλέον ανοίγει τα φτερά του για μία νέα διαφορετική πρόκληση, καθώς ανέλαβε το ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην Fc Torinese, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο πατέρας, του Ρομπέρτο.

Αθλητικός διευθυντής σε ερασιτεχνική ομάδα ο Στέφανο Σορεντίνο

Ιδρύθηκε το 1894 και ήταν μέλος του πρώτου πρωταθλήματος Ιταλίας στην ιστορία, ενώ συμμετείχε σε αυτό μέχρι και το 1906 όταν διαλύθηκε, με έναν από τους παίκτες που έβγαλε να είναι ο μετέπειτα εκλέκτορας της σκουάντρα ατζούρα, ο θρυλικός Βιτόριο Πότσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ