ΙΤΑΛΙΑ

Ο Σορεντίνο κρέμασε τα γάντια του και σκοράρει για την ομάδα του πατέρα του

Ο Σορεντίνο κρέμασε τα γάντια του και σκοράρει για την ομάδα του πατέρα του

Ο Στέφανο Σορεντίνο έβαλε τέλος σε μία σπουδαία επαγγελματική καριέρα ως τερματοφύλας και έδειξε την κλάση του και ως στράικερ, σκοράροντας για την ομάδα του πατέρα του (VIDEO)!

Όλα μπορεί να τα κάνει ο 40χρονος Στέφανο Σορεντίνο, όταν έχουν να κάνουν με το άθλημα που αγαπάει και υπηρετεί από μικρό παιδί: το ποδόσφαιρο.

Πριν από δέκα μήνες ο Ιταλός πορτιέρε είπε αντίο στο ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο μετά από 20 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, με την τελευταία του χρόνια μάλιστα να τον βρίσκει να αποκρούει και πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο για λογαριασμό της Κιέβο Βερόνα, και τώρα είναι και πάλι στο προσκήνιο από μία άλλη "θέση".

Αυτήν του... επιθετικού, με τον άλλοτε κίπερ της ΑΕΚ να φοράει τη φανέλα της ερασιτεχνικής Τσέρβο την οποία προπονεί ο πατέρας του και να σκοράρει την Κυριακή με κεφαλιά στο 2-1 απέναντι στην Ρίβα Λιγκούρε.

Όσο για το δώρο που του έκαναν οι συμπαίκτες του για να τον ευχαριστήσουν για την σημαντική συμβολή του (πέρα από το γκολ είχε και την ασίστ στο άλλο τέρμα της ομάδας του) στη νίκη; Ένα ζευγάρι από τα διάσημα εσώρουχα του Κριστιάνο Ρονάλντο με την επωνυμία CR7.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ