ΙΤΑΛΙΑ

Ανατροπή: Ο Μέρτενς επέλεξε Νάπολι και όχι Ίντερ

Ανατροπή: Ο Μέρτενς επέλεξε Νάπολι και όχι Ίντερ
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Παρά το στενό πρέσινγκ από την Ίντερ, όλα δείχνουν πως ο Ντρις Μέρτενς θα αποδεχτεί την πρόταση της Νάπολι για παραμονή υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο.

Νάπολι και Ντρις Μέρτενς πορεύονται μαζί από το 2013 και αν μη τι άλλο η συνεργασία αυτή είναι εξαιρετική αν αναλογιστεί κανείς πως ο Βέλγος είναι αυτή τη στιγμή κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 121 γκολ, όσα και ο Μάρεκ Χάμσικ.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις μάλιστα, όλα δείχνουν πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον ιταλικό Νότο. Και αυτό γιατί ναι μεν υπήρχε έντονο φλερτ με την Ίντερ εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία την Δευτέρα (18/5), δέχτηκε την πρόταση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για να παραμείνει στο Σαν Πάολο.

Ανατροπή: Ο Μέρτενς επέλεξε Νάπολι και όχι Ίντερ
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό η Ίντερ να κάνει την τελευταία προσπάθεια για να πείσει τον Μέρτενς να αλλάξει γνώμη, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τονίζουν ωστόσο πως καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφασή του δεν ήταν τα χρήματα αλλά η επιθυμία του να παραμείνει στους παρτενοπέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ