ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Cds: "Μανωλάς, ο ένας εκ των έξι ακλόνητων της Νάπολι"

Cds: "Μανωλάς, ο ένας εκ των έξι ακλόνητων της Νάπολι"
CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Κώστας Μανωλάς είναι o ένας από τους έξι παίκτες που θα παραμείνουν σίγουρα στην Νάπολι και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport".

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για την Νάπολι. Όχι μόνο ελέω κορονοϊού που ήρθε να σαρώσει όλη την Ευρώπη και να πάρει παραμάζωμα και το ποδόσφαιρο αλλά και εξαιτίας των αρκετών κλυδωνισμών που δέχτηκε η ομάδα του ιταλικού Νότου.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποχώρησε στα μέσα της σεζόν δίνοντας τη σκυτάλη στον Τζενάρο Γκατούζο ενώ τους επόμενους μήνες και λίγο πριν τη διακοπή υπήρχαν έντονες φήμες για διάθεση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να μειώσει το μπάτζετ αφήνοντας να φύγουν βασικά στελέχη της ομάδας.

Τι περιλαμβάνει η επόμενη ημέρα; Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, με την " Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πάντως μέσα από δημοσίευμα στην ηλεκτρονική μορφή της, πως μόλις έξι είναι οι παίκτες που θα είναι σίγουρα στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, αποτελώντας την ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Cds: "Μανωλάς, ο ένας εκ των έξι ακλόνητων της Νάπολι"

"Μανωλάς, μία επένδυση με καλή απόδοση", αναφέρει χαρακτηριστικα το ιταλικό μέσο, σύμφωνα με το οποίο στο γκρουπ των έξι... ακούνητων παικτών πέρα του Μανωλά θα είναι οι: Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Φαμπιάν Ρουίθ, Ντέμε και Ντι Λορέντσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ