ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέρτενς το πρώτο χτύπημα της Μίλαν, σύμφωνα με ισπανικό μέσο!

Μέρτενς το πρώτο χτύπημα της Μίλαν, σύμφωνα με ισπανικό μέσο!
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Ντρις Μέρτενς μένει ελεύθερος από την Νάπολι στα τέλη Ιουνίου και σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Μίλαν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το ότι ο Ντρις Μέρτενς δεν θα συνέχιζε στην Νάπολι, ομάδα την οποία υπηρετεί από το 2013 (τότε αποκτήθηκε από την Αϊντχόφεν) και στην οποία έχει περάσει τα πιο παραγωγικά του χρόνια, είναι κάτι που θεωρείται κοινό μυστικό στην Ιταλία.

Τόσο γιατί οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την επέκταση της συνεργασίας τους, με το συμβόλαιό του να λήγει στις 30 Ιουνίου, όσο και γιατί ο Βέλγος επιθετικός θέλει στα 33 του χρόνια (τα κλείνει την ερχόμενη Τετάρτη) μία νέα τελευταία πρόκληση στην καριέρα του.

Η επιθυμία του μάλιστα να αλλάξει ομάδα αλλά όχι χώρα έβαζε γερά στο κόλπο της αποκτησής του την Ίντερ, με την ισπανική ιστοσελίδα " Todo Fichajes" να έρχεται όμως τώρα να ανατρέψει τα δεδομένα, δίνοντας προβάδισμα σε άλλον μνστήρα.

Μέρτενς το πρώτο χτύπημα της Μίλαν, σύμφωνα με ισπανικό μέσο!
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μίλαν, με το εν λόγω μέσο να αποκαλύπτει με σημερινό του δημοσίευμα πως οι ροσονέρι κινήθηκαν αστραπιαία και βρίσκονται τώρα σε προχωρημένες επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη, ενώ υπογραμμίζεται πως "είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα".

"Ο Μέρτενς θα είναι το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό χτύπημα της Μίλαν", αναφέρει η ιστοσελίδα για τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι με 121 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Μάρεκ Χάμσικ), προσθέτοντας ωστόσο πως η επικείμενη έλευση του Βέλγου επηρεάζει και τον... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Και αυό γιατί με δεδομένο το υψηλό κασέ που έχει ο παίκτης, είναι δύσκολο για τους ροσονέρι να τον αποκτήσουν και ταυτόχρονα να κρατήσουν τον Σουηδό, με το ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρει πως ο "Ίμπρακαταμπρα" πολύ δύσκολα θα παραμένει κάτοικος Σαν Σίρο και τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ