SERIE A

Serie A: Χωρίς μπάλα η Ιταλια μέχρι και τις 14 Ιουνίου

Serie A: Χωρίς μπάλα η Ιταλια μέχρι και τις 14 Ιουνίου
AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την Δευτέρα πως δεν θα υπάρχει δράση στην ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά μέχρι και τις 14 Ιουνίου.

Η Bundesliga άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο και έκανε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου να πάρουν τα πάνω τους μετά από δύο μήνες απόλυτης αποχής από τη δράση ελέω κορονοϊού, ωστόσο η επιστροφή στα γήπεδα θα αργήσει για τους Ιταλούς.

Ναι μεν άναψε το πράσινο φως από τον Τζουζέπε Κόντε ώστε να μπορούν να γίνονται ομαδικές προπονήσεις από την Δευτέρα (18/5) όμως για να δουν οι φίλαθλοι στη γειτονική χώρα να διεξάγονται αγώνες θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε διαμηνήσει πως δεν θα υπάρχει η παραμικρή δράση έως τις 14 Ιουνίου και το βράδυ της Δευτέρας ήταν η σειρά της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να συμβαδίσει με την πολιτική ηγεσία.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η FIGC έκανε γνωστό πως η Serie A θα παραμείνει στο ψυγείο μέχρι και τις 14 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως το πιο αισιόδοξο σενάριο αναφορικά με την επιστροφή στην κανονικότητα φέρνει την κορυφαία κατηγορία στη γειτονική χώρα να επαναρχίσει στις 15 του ίδιου μήνα.

Serie A: Χωρίς μπάλα η Ιταλια μέχρι και τις 14 Ιουνίου

Όλα αυτά μάλιστα και ενώ απομένουν 12 αγωνιστικές ακόμα για τη λήξη του μαραθωνίου, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα του Coppa Italia, με τους δύο αγώνες ρεβάνς στα ημιτελικά και τον τελικό που δεν έχουν γίνει ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ