SERIE A

Serie A: Στο γήπεδο νίκησε η Μπολόνια, στις εξέδρες η Σαμπντόρια

Sampdoria fans cheer prior to a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Sampdoria fans cheer prior to a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η Μπολόνια επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από πέντε ματς επικρατώντας 2-1 της Σαμπντόρια, όμως στις εξέδρες του "Νταλ'Άρα" έκλεψαν την παράσταση οι οπαδοί των Γενοβέζων με ένα πανό που ξεδίπλωσαν για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Η Μπολόνια μετρούσε πέντε ματς χωρίς νίκη στη Serie A και τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα, όμως το απόγευμα της Κυριακής βρήκε τον τρόπο να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ουραγό Σαμπντόρια, για την 9η αγωνιστική.

Ο Ροντρίγκο Παλάσιο άνοιξε το σκορ για τους ροσομπλού στο 48' και ο Γκαμπιαντίνι έφερε το ματς στα ίσα στο 64', για να έρθει ο Μπανι στο 78' και να λυτρώσει τους γηπεδούχους, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τον Κλάουντιο Ρανιέρι στην πρώτη του ήττα στον πάγκο των μπλουτσερκιάτι μετά από το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε στο ντεμπούτο του στο εντός έδρας ματς με την Ρόμα.

Bologna's head coach Sinisa Mihajlovic walks on the pitch prior to the start of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Bologna's head coach Sinisa Mihajlovic walks on the pitch prior to the start of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την ώρα πάντως που η Μπολόνια ήταν η μεγάλη νικήτρια εντός αγωνιστικού χώρου, στις εξέδρες του "Νταλ'Άρα" κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης οι φίλοι της Σαμπντόρια που δεν ξέχασαν τον άλλοτε προπονητή της ομάδας τους, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, και τη μάχη που δίνει εδώ και μήνες για να ξεπεράσει την λευχαιμία.

"Οι νικητές πάντα βρίσκουν έναν δρόμο προς τα μπροστά. Δύναμη Σίνισα", ανέφερε το πανό που ύψωσαν οι φίλοι της "Σαμπ" για τον Σέρβο τεχνικό, που την ώρα που γινόταν το ματς βρισκόταν στο νοσοκομείο συνεχίζοντας τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται.

Serie A: Στο γήπεδο νίκησε η Μπολόνια, στις εξέδρες η Σαμπντόρια
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ