ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αντσελότι "κάρφωσε" την Γιουβέντους θυμίζοντας τον τελικό του 2003!

Bayern Munich's coach Carlo Ancelotti gestures during the match against Wolfsburg, during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg in Munich, Germany, Friday, Sept. 22, 2017. (Matthias Balk/dpa via AP)
Bayern Munich's coach Carlo Ancelotti gestures during the match against Wolfsburg, during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg in Munich, Germany, Friday, Sept. 22, 2017. (Matthias Balk/dpa via AP) AP

Η Νάπολι έχασε την πρώτη μάχη της σεζόν όμως για τον Κάρλο Αντσελότι ο πόλεμος με την Γιουβέντους είναι ακόμα σε εξέλιξη και μάλιστα φρόντισε να ρίξει και "μπηχτή" στους Τορινέζους από το παρελθόν!

Μπήκε με θάρρος και αποφασιστικότητα στο "Juventus Stadium", βρήκε γρήγορο γκολ στο 10' με τον Μέρτενς, όμως το περυσινό 1-0 υπέρ της με το γκολ του Κουλιμπαλί αποδείχτηκε μακρινή ανάμνηση για την Νάπολι.

Η Γιουβέντους απάντησε και μάλιστα τρις (3-1) έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Ρονάλντο, Μάντζουκιτς αλλά και τον Πάουλο Ντιμπάλα και πλέον οι "παρτενοπέι" είναι σε θέση... κυνηγού, αφού απέχουν έξι πόντους από την κορυφή μετά τη συμπλήρωση 7 αγωνιστικών.

Ο Κάρλο Αντσελότι πάντως όχι μόνο δεν πτοτείται αλλά φρόντισε να στείλει και "μήνυμα" στην άλλοτε ομάδα του (1999-2001) καθώς όταν ρωτήθηκε για τα συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του, χάρισε μία αφοπλιστική βιτριολική ατάκα:

"Τα συνθήματα των οπαδών εναντίον μου; Θα παρηγορήσω τον εαυτό μου βλέποντας τον τελικό του Champions League του 2003", είπε ο "Καρλέτο", κάνοντας ξεκάθαρη αναφορά στον τελικό της Μίλαν με την Γιουβέντους πριν από 15 χρόνια, όπου ως τεχνικός των "ροσονέρι" κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης εις βάρος των "μπιανκονέρι".

Όσον αφορά στο χαμένο ματς στο Τορίνο, είπε μεταξύ άλλων: "Πήγαμε καλά στα πρώτα 20 λεπτά, ήμασταν επιθετικοί, έπειτα αρχίσαμε να χάνουμε μονομαχίες και η Γιουβέντους κέρδισε μέτρα στο γήπεδο.

Θα πρέπει να βελτιωθούμε από άποψη προσωπικότητας και εμπειρίας, Δεν αλλάζει τίποτα. Μπορούμε να χάσουμε στο Τορίνο όπως και η Γιούβε μπορεί να χάσει στην Νάπολη.

Έχουν ένα αβαντάζ σε σύγκριση με εμάς, εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαι πεπεισμένος πως μέχρι το φινάλε θα είμαστε ανταγωνιστικοί, αυτό φάνηκε και στο αποψινό παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ