SERIE A

Νάπολι: Τιμωρεί τους οπαδούς με διπλάσια τιμή εισιτηρίου

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis stands on the pitch during a training session, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus)
Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis stands on the pitch during a training session, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, διπλασίασε τις τιμές των εισιτηρίων για να τιμωρήσει τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι επέστρεψαν εν μέσω υβριστικών συνθημάτων τη φανέλα που τους χάρισε ο Χοσέ Μαρία Καγιεχόν.

Οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι το προηγούμενο καλοκαίρι δεν δικαιώθηκαν από την πορεία της Νάπολι την τρέχουσα σεζόν. Οι παρτενοπέι δεν απείλησαν την οκταετή κυριαρχία της Γιουβέντους, αποκλείστηκαν από τη Μίλαν στα προημιτελικά του Coppa Italia και στην ίδια φάση από την Άρσεναλ στο Europa League.

Οι σχέσεις των οπαδών με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, βαδίζουν σε "τεντωμένο σχοινί". Από το στόχαστρό τους δεν λείπουν παίκτες της ομάδας.

Ο 32χρονος Ισπανός εξτρέμ, Χοσέ Μαρία Καγιεχόν, φόρεσε στην εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Φροζινόνε για 300ή φορά τη φανέλα της Νάπολι σε επίσημο ματς. Χάρισε, μάλιστα, αυτήν την επετειακή εμφάνιση στους οπαδούς της, οι οποίοι βρέθηκαν στο "Benito Stirpe" για την αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Εκείνοι την επέστρεψαν εν μέσω υβριστικών συνθημάτων στον Ίβηρα. Ο Βέλγος συμπαίκτης του, Ντρις Μέρτενς, μάταια προσπαθούσε ν' αναζητήσει το λόγο, ενώ ο Καγιεχόν είχε μείνει εμβρόντητος κι απογοητευμένος.

Ο Ντε Λαουρέντις ανέλαβε δράση και πέρασε στην αντεπίθεση. Αποφάσισε να τιμωρήσει τους οπαδούς για τη συμπεριφορά τους, διπλασιάζοντας την τιμή των εισιτηρίων. Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από το "Σαν Πάολο" το εντός έδρας ματς με την Κάλιαρι (5/5, 21:30) για την 35η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος θα πληρώσουν για το εισιτήριο 30 ευρώ, ενώ μέχρι και τώρα πλήρωναν μόνο 15.

Photo credits: AP Images

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ