SERIE A

Μόντσα: Ανέβηκε Serie B κι άνοιξε η όρεξη στον Μπερλουσκόνι

Forza Italia party leader Silvio Berlusconi meets reporters after meeting designate premier Giuseppe Conte at Rome's Low Chamber, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Forza Italia party leader Silvio Berlusconi meets reporters after meeting designate premier Giuseppe Conte at Rome's Low Chamber, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η Μόντσα ανέβηκε και τυπικά στη Serie B και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έθεσε ως στόχο για την επόμενη σεζόν την άνοδο στη Serie A.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας επικύρωσε την άνοδο των πρωτοπόρων της Serie C - μετά το λουκέτο και την οριστική διακοπή λόγω κορονοϊού - με αποτέλεσμα η Μόντσα να πανηγυρίζει και τυπικά από τη Δευτέρα (8/6) την άνοδό της στη Serie B.

Ο ιδιοκτήτης της, ωστόσο, δεν είχε χρόνο για πανηγυρισμούς κι έθεσε ως στόχο την επίτευξη της δεύτερης διαδοχικής άνοδου. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξεκαθάρισε ότι θα χτίσει μια ομάδα για να διεκδικήσει τον προβιβασμό στη Serie A.

"Δεν είχα ποτέ αμφιβολία. Η Μόντσα θα φτιάξει μια ομάδα για να ανέβει στη Serie A. Η άνοδος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν είμαστε εξαρτημένοι από τη Μίλαν. Έχουμε άλλη ταυτότητα", υποστήριξε ο 83χρονος πρώην ιδιοκτήτης της Μίλαν.

Photo credits: AP Images

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ