SERIE A

Μιχάιλοβιτς σε Γκασπερίνι: "Μας σπας τα αρ@@@@@@, άντε γαμ@@@@"

Bologna coach Sinia Mihajlovi shouts instructions as Atalanta coach Gian Piero Gasperini, right, looks on during the Italian Serie A soccer match between Atalanta and Bologna, at the Gewiss Stadium in Bergamo, Italy, Tuesday, July 21, 2020. (Giuseppe Zanardelli/LaPresse via AP)
Bologna coach Sinia Mihajlovi shouts instructions as Atalanta coach Gian Piero Gasperini, right, looks on during the Italian Serie A soccer match between Atalanta and Bologna, at the Gewiss Stadium in Bergamo, Italy, Tuesday, July 21, 2020. (Giuseppe Zanardelli/LaPresse via AP) GIUSEPPE ZANARDELLI/LAPRESSE VIA AP

Ο αγώνας της Αταλάντα με την Μπολόνια σημαδεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο από τον καυγά των προπονητών των δύο ομάδων, με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς να στολίζει μάλιστα με βαριές εκφράσεις τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης του Μπέργκαμο μεταξύ της Αταλάντα και της Μπολόνια, ο Λουίς Μουριέλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 46' αντί του Πάσαλιτς και σκόραρε στο 62' για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Πέρα όμως από το γκολ του Κολομβιανού στράικερ που έφερε ξανά στη 2η θέση τους μπεργκαμάσκι, υπήρχε ένα άλλο γεγονός που τράβηξε όλα τα βλέμματα και αυτή ήταν κοκκορομαχία μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων για μία κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Γκόζενς.

Μιχάιλοβιτς σε Γκασπερίνι: "Μας σπας τα αρ@@@@@@, άντε γαμ@@@@"

"Όλα τα λεφτά" στον καυγά τους ήταν πάντως η σκληρή γλώσσα με την οποία μίλησε στον Γκασπερίνι ο Μιχάιλοβιτς: "Τι στο καλό μιλάς με τους παίκτες μου; Μίλα με τους δικούς σου και μην μας σπας τα αρχ@@@@@, το κατάλαβες;

Άντε γαμ@@@@, μίλα με τους δικούς σου. Διαιτητή, πέταξέ τον έξω. Άντε μπράβο".

Στο φινάλε του αγώνα, ο Μιχάιλοβιτς ρωτήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον συνάδελφό του, Γκασπερίνι και είπε μεταξύ άλλων: "Δεν έχω ανάγκη να ξεκαθαρίσω τι συνέβη, εάν θέλει να το κάνει, τον περιμένω.

Χωρίς κόσμο ακούγονται τα πάντα, εγώ όμως δεν πήρα ποτέ την άδεια για να πάω προς τη μεριά τους και να πω στον πάγκο τους να το βουλώσουν. Ο καθένας μπορεί να λέει αυτό που θέλει. Ο Γκασπερίνι δεν είπε τίποτα μετά το τέλος του αγώνα γιατί ξέρει πως είχε άδικο".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αταλάντα περιορίστηκε να πει πως άδικα αποβλήθηκε εκείνος από τον διαιτητή για το επεισόδιο που είχε με τον Μιχάιλοβιτς.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ