SERIE A

Μίλαν - Ρόμα 2-0: Παραμένει σε τροχιά Ευρώπης

Μίλαν - Ρόμα 2-0: Παραμένει σε τροχιά Ευρώπης

Η Μίλαν πήρε το τρίποντο απέναντι στη Ρόμα στο San Siro με σκορ 2-0 και έφτασε τους 42 πόντους παραμένοντας με αυτό τον τρόπο κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη στην επιστροφή της Serie A κατέγραψε η Μίλαν. Οι ροσονέρι αντιμετώπιζαν την 4η στην βαθμολογία Ρόμα και επικράτησαν με σκορ 2-0 χάρη στα γκολ των Ρέμπιτς και Τσαλχάνογλου. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Πιόλι συνεχίζει το κυνήγι για την Ευρώπη, αφού έστω και με μία αγωνιστική περισσότερη, έπιασε την Νάπολι στους 42 πόντους και παραμένει κοντά στην 7η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Από την άλλη, η Ρόμα έμεινε στην 5η θέση της Serie A που οδηγεί στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ έχουν χάσει έδαφος για την πρώτη 4άδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League.

Οι Τζαλορόσι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Ντοναρούμα να απομακρύνει προσπάθεια του Κλούιφερτ, ενώ στη συνέχεια ο Τζέκο αστόχησε με το κεφάλι. Στο 27ο λεπτό οι Ροσονέρι έχασαν ευκαιρία για να ανοίξουν τον σκορ με τον Μποναβεντούρα. Το παιχνίδι επηρεάστηκε από του 30 βαθμούς Κελσίου που καταγράφηκαν στο Μιλάνο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πιόλι αύξησε την πίεση της και κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με τον Άντε Ρέμπιτς στο 75ο λεπτό. Ο Κροάτης παίκτης της Μίλαν έστειλε πρώτα την μπάλα στο δοκάρι με την παρέμβαση του Μιράντε και έπειτα πήρε το ριμπάουντ για το 1-0. Στο 89' ο Χακάν Τσαλχάνογλου δεν αστόχησε για το 2-0 από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Τεό Ερνάντες.

Μίλαν (Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Κγιαρ, Ρομανιόλι, Ερνάντες, Κεσιέ, Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου, Μποναβεντούρα (54' Πακετά), Καστιγιέχο (54' Σέλμεκερς), Ρέμπιτς (78' Λεάο)

Ρόμα (Φονσέκα): Μιράντε, Ζαπακόστα, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Σπιναζόλα, Κριστάντε (81' Παστόρε), Βερετού, Μχιταριάν (69' Περότι), Πελεγκρίνι (81' Ντιαβάρα), Κλούιφερτ (58' Πέρες), Τζέκο (70' Κάλινιτς)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 26 Ιουνίου

Γιουβέντους - Λέτσε 4-0 (53' Ντιμπάλα, 62' πεν. Ρονάλντο, 83' Ιγκουαΐν, 85' Ντε Λιχτ)

Σάββατο 27 Ιουνίου

Μπρέσια - Τζένοα 2-2 (10' Ντοναρούμα, 13' Σεμπρίνι / 38' πεν. Φάλκε, 70' πεν. Πιναμόντι)

Κάλιαρι - Τορίνο 4-2 (12' Ναντέζ, 17' Σιμεόνε, 46' Ναϊνγκολάν, 68' πεν. Πέδρο / 60' Μπρέμερ, 66' Μπελότι)

Λάτσιο - Φιορεντίνα 2-1 (67' πεν. Ιμόμπιλε, 83' Λουίς Αλμπέρτο / 25' Ριμπερί)

Κυριακή 28 Ιουνίου

Μίλαν - Ρόμα 2-0 (76' Ρέμπιτς, 89' Χακάν Τσαλχάνογλου)

Νάπολι - ΣΠΑΛ (20:30)

Σαμπντόρια - Μπολόνια

Σασουόλο - Βερόνα

Ουντινέζε - Αταλάντα

Πάρμα - Ίντερ (22:45)

Δείτε την βαθμολογία της Serie A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ